Egy 4/5-ös Fidesz-KDNP kormány mennyivel tudna sikeresebb lenni, mint egy 2/3-os? Esetleg KDNP nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy a KDNP Fidesz nélkül? Esetleg egy ellenzék nélküli parlamentben mennyivel lehetne hatékonyabb munkát végezni?2020. jan. 9. 11:31
1/13 anonim válasza:
Semennyivel.
Ha 1/1 lenne az arány (fideszesek kedvéért az 100%) akkor is "csak" úgy tudnának irányítani mint most, senkinek nincs most se beleszólásuk abba, hogy mit csinálnak. Minden egyedül az ő felelősségük.
2/13 anonim válasza:
sokkal, sajnos ott kell ülnie a bábellenzéknek a parlamentben de ha erre nem volna szükség akkor több idő jutna a közbeszerzésből lenyúlt pénzek számolgatására
3/13 anonim válasza:
szerintem semmivel sem járnánk rosszabbul, hogyha a vadai ágnesnek nem kellene havi egy millát leperkálni a nagy semmire
4/13 anonim válasza:
Minek parlament? Válasszátok meg első vikit aztán akkor nem kell semmi más. Jöhet a királyság, a személyi kultusz meg a többi címeres fa**ág.
Nincs 2/3-nál nagyobb többséget igénylő intézkedés a parlamentben. Í
5/13 anonim válasza:
Minden tisztességes ember a Fideszre szavaz, aki nem, az vagy egy komcsi, marxista vèn hülye, vagy valami kis libsi tüncizős, lázadó suhanc. Kell neki adni egy két jól irànyzott pofont és észhez tér. A vèn marxistát meg el kell földelni, mert az már változni sajnos nem fog .
6/13 anonim válasza:
Szerintem ennél jobban már csak akkor tudnák túltolni magukat ha teljes mértékig felszámolnák a parlamentáris demokráciát. Vagy is annak a színfalait/maradványait.
8/13 anonim válasza:
Szerintem annak a fékes és egyensúlyos baromságnak sincs semmi értelme. Gondoljunk csak bele, miért is kellene lefékezni a Miniszter Elnök Úr képességeit és lehetőségeit? Ilyet csak azok akarhatnak, akik kimondottan hátráltatni akarják Magyarországot!
9/13 anonim válasza:
hogy lepontozott a sok DK-s bunkó :DD
és akkor ők mernek személyi kultusszal riogatni
csak mert szindi az ismertebb DK-s politikusokat
10/13 anonim válasza:
@12:26
Bár tudom, hiába tépem a szád, de valahogy kicsit fejleszt már a két bites agyad, hogy képes legyen annak a tudásnak az abszolválására, hogy nem csak fideszesek és dk-sok léteznek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!