Mi ez a nyugdíjasozás?
Kádáristák (orbánisták, gyurcsányisták) a nyuggerek, és a középkorúak közt gyakoriak.
Fiatalok közt ritkák, ott is a kádárista család agymosása miatt.
Nem nagyon ismerek fiatalt, aki ne gyűlölné orbánt, és elvtársát gyurcsányt, egyaránt.
Nem igazán értem a problémádat.
A kommunista idősek a kormánypártra szavaznak, hiszen az modellezi az „átkos” központosítását, állami osztogatásait, és a jóságos, nagy vezért, aki megmondja a tutit.
Azok az idősek pedig, akik nem voltak kommunisták, azért szavaznak a kormánypártra, mert „nélkülük visszatérne az MSZ(M)P”, illetve rettegnek a migráncsoktól, és keblükre ölelnék Erdélyt, így számunkra kormányunk és pártunk ezért képviseli a haza védelmét.
Tapasztalatom szerint a fenti két csoport a legnépesebb, de persze van egy (az én környezetemben csekély számú) szabadon gondolkodó idősebb réteg is, akiket a fentiek egyike sem vakít el. Ők nem a Fideszre szavaznak.
Nem értem a kérdést, pedig többször is elolvastam. Mire gondolsz "nyugdíjasozás" alatt?
Honnan veszed, hogy "sok demens....van..."?
"és így alakult ki Mo-on egy nagyon kemény bolsevik réteg" , mármint hogy? Hogy a fiatalok elhiszik a DEMENS idős RÁTÁK nosztalgiázását? Mi van? Tudod egyáltalán, hogy mit jelent a demens?
Mit akartál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!