Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menne valaki postásnak,...

Miért menne valaki postásnak, ha kb. kilencvenezer forintot kap havonta?

Figyelt kérdés
Hét órára szerződik velük az állami cég, így az alapbérük nem éri el a nyolcórás garantált minimálbért, így fordulhat elő, hogy sokuk alapfizetése még a százezer forintot sem éri el. [link]
2020. jan. 9. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

nem, 28.500 forintból élsz meg

lilafej habzószáj...

2020. jan. 10. 13:23
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
5 órában dolgozom postánál, mivel iskolába járok, ezt találtam amivel össze tudom egyeztetni és nincs hétvégi munka. Nettó 90 a fizum, de nekem nincs még egyéb juttatásom a próbaidőmet töltöm, pénzkezelési jutalék, jatt nem jár, mert más munkakörben vagyok. Sőt az ablakosok értékesítenek kaját, sorsjegyet, ajándéktárgyakat, stb. Minden után jár valami. Kézbesítőknél szintén sorsjegy árusítás is lehet, jatt, naptárakat, borítékokat is adhatnak el és a szórólapok után is jár nekik valamennyi, na meg a pénzkezelési jutalék nekik is jár.
2020. febr. 8. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!