Ti melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
Választás alkalmával kire szavaznátok? Vagy kire fogtok szavazni? Melyik pártot tartjátok a legesélyesebbnek és miért?2020. jan. 6. 19:04
21/26 felkelhetetle válasza:
# 20 Kérdező te még a lehetőségeket is elveted, hogy valaki meggazdagodhat becsületes módon?
Ejnye, ha az irigység fájna, tessék keményen dolgozni, gondolkodni és hidd el neked is sikerülhet!
Ezt most pártszimpátiától függetlenül írom.
22/26 anonim válasza:
Arra aki a legtöbbet ígéri. Most természetesen a Momentumot mondom, úgy látom azok kapják itt a legtöbb zöld kezet.
23/26 anonim válasza:
"Ti melyik pártra szavaznátok?"
Nos, úgy mondanám, hogy valamelyik "jövő kompatibilis" pártra szavaznék.
25/26 anonim válasza:
#21: Ha kihangsúlyozza az illető, hogy a fidesznek köszönhetően gazdagodtak meg, akkor nem csoda, ha felmerül a tisztességtelenség gyanúja. Aki megdolgozik érte, annak jól fog menni, bárki kormányozza ezt az országot, de ezek az emberek nem is mondanak olyat, hogy a fidesznek vagy bármelyik másik pártnak köszönhetik az anyagi jóllétüket.
26/26 anonim válasza:
Momentum és Momentum. 18 éves vagyok, és ha 2022-re nem következik be radikális változás a Momentum értékrendjében, akkor én rájuk szavazok majd. Per pillanat ők a legfiatalosabb párt, és az ellenzékiek közül nekik van a legnagyobb szavuk Európában. Plusz a Cseh Katalin- Donáth Anna- Fekete-Győr András trió azért elég komoly politikai erőt képvisel, mindemellett pedig nagyon szimpatikusak is, szóval én melletük állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!