Ti melyik pártra szavaznátok?
"Választás alkalmával kire szavaznátok?"
Talán Momentum. De elolvasnám a Momentum és a Jobbik programját is, meg megnézném, hogy konkrétan kik is szerepelnek a listán.
"Melyik pártot tartjátok a legesélyesebbnek és miért?"
Fidesz, de 2/3 nélkül. Miért? Őszi választásokat (meg a többi ezelőtti választást) alapul véve.
Most egyikre sem, nincs komolyabb nemzeti érzelmű, radikális párt, max. a Mi Hazánkra, de az is távol van az ideálistól.
Aki a keresztbetiltó momentumos h.lyegyerekekre és Lenin-fiúkra szavaz, annak gratulálok.
Táncsics Radikális Balpártra szavaznék
Legesélyesebb ellenzéki pártnak amúgy a Momentumot tartom,de nem szimpatizálok velüj
Momentum.
Illetve ha közös ellenzéki lista/jelölt lenne, akkor arra.
#17: Hát igen, a világszintű gazdasági konjunktúra a Fidesz érdeme, hooogyne. Aztán azt honnan tudod, hogyha pl. a Jobbik kormányzott volna az elmúlt 9 évben, akkor nem menne nektek meg az országnak még jobban? (nem vagyok jobbikos, csak egy példa volt, bármelyik pártot beillesztheted a helyükre)
Szíved joga azt gondolni, hogy a Fidesz a legjobb választás (nekem meg szívem joga azt gondolni, hogy tévedsz), de az érvelésen még van mit dolgoznod.
Én ezt nem reklámoznám. Lehet van amiről nem tudsz. A szüleidé a pénz nem a tiéd. Nem tudod isten igazából hogy honnan van a pénz. Lehet van benne valami csalfaság. Sokan gazdagodtak meg a fidesz kormány alatt. Van aki már börtönben van, van akit keresnek, van akit csak le akarnak csukni, meg van aki még nem bukott le.
Van olyan akiknél annyi pénz van, hogy a 60 millkós házatokat megvennék butorostól, kocsistól kb ben. De ők se tisztes úton hozták össze, de csak a fidesz miatt jött össze nekik.
Meg ugye ott vannak az adó csalók is és egyebek.
Tényleg ne hangzotasd, mert véletlen kaptok egy ellenőrzést és ugrik minden, sőt a szüleid is lehet börtönben kötnek ki. Látszik nagy a szád, lehet ezért nem vagy beavatva abba, hogy mégis miből van a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!