Ti melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
Választás alkalmával kire szavaznátok? Vagy kire fogtok szavazni? Melyik pártot tartjátok a legesélyesebbnek és miért?2020. jan. 6. 19:04
2/26 anonim válasza:
#1 vagyok:
Ja, hogy miért?
Párttag vagyok. XD
4/26 A kérdező kommentje:
Csak nem Gyurcsány??
2020. jan. 6. 19:09
5/26 anonim válasza:
Gyurcsánynak van jobb dolga is. Szerintem valami feltörekvő csillag :D
Momentum. Őket érzem a legkisebb rossznak. (mielőtt Takker és társai lerohannának, attól hogy még valaki X pártra szavaz, nem ért egyet a párt véleményével minden esetben)
6/26 anonim válasza:
Csak és kizárólak a Fideszre, nem akarok migránsokat!
7/26 anonim válasza:
Az első részletesen kifejtette. 😂😂😂
8/26 anonim válasza:
a kiégett kommunista kisztitkárok ellen.
Orbán, Gyurcsány szóba se jöhet.
A legerősebb ellenzéki pártra
9/26 anonim válasza:
DK. Mert abban látok perspektívát leginkább a kormányváltáshoz, esetleg még a Momentum és az MSZP is szóba jöhetnek nálam. 22/F
10/26 anonim válasza:
Amúgy én legalább merem a koromat is vállalni, nem vagyok olyan bujdosó kiöregedett ex-komcsi mint a válaszolók zöme.:D 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!