Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Mészáros valóban olyan...

Ha Mészáros valóban olyan intelligens és tehetséges, akkor miért csak akkor tudott rohamos gyarapodásnak indulni, mikor egészen véletlenül egy gyerekkori barátja lett a miniszetrelnök?

Figyelt kérdés

2020. jan. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
24%

#49 Kifogtál egy trollt, hagyd rá, értelmetlen vele tovább vitázni!

Már többször leírtad hogy hazudik, téved, csúsztat és aki gondolkodni tud az ezt látta is. Nem fogja abbahagyni, a trollnak nem az a célja, hogy meggyőzzön vagy bizonyítsa az igazát, azért ír neked hogy lekösse a figyelmedet.

Ezért kapja a fizetését.

2021. dec. 9. 20:37
 52/68 anonim ***** válasza:
82%
#51 Jelenleg ott tartunk, hogy őt szembesítettem a hazugságával. De te is ezt teszed.
2021. dec. 9. 21:53
 53/68 anonim ***** válasza:
50%

51:

Én ezért fizetést? Te miért kapod? Nem ugyanitt vitatkozól ugyanerről? Ez a nagy liberális elfogadás, hogy a vélemény és világnézetkülönbség az troll?

Troll mindenki, aki nem a 444 -es narratívát tolja? Én se trolloztalak le mert rohadtul máshogy látjuk a közéleti és politikai eseményeket. Cimkézgetés helyett meg kell méretni az érveidet a másikéval. Az SZDSZ anno nácizott, ha valaki vitába szállt velük, most a troll az új divat.

52:

Milyen hazugságommal? A véleménykülönbség neked hazugság?

2021. dec. 9. 22:33
 54/68 anonim ***** válasza:
24%

#50 -es

Csak, hogy szóba állj, és meg ne sértődj, mint Karácsony kamuPhD GeLgely.

#42 -es válaszod:

"Azért valahogy mégis a NER-korszakban tettek annyit az átlathatatlanságért. Szerintem ha az MSZP tized ennyi közpénznek tüntette volna el közpénzjellegét, akkor már rég az utcára vonult volna a Fidesz, és én én is ki lennék akadva rendesen."

Erre én #43

"Mivel is tette átláthatatlanná? Hisz' te jól átlátod, hogy mindent Mészáros nyer. Mesélj, kérlek."

Erre te a #46 -osban a "mivel is tette átláthatatlanná" soromat beidézve, tehát erre válaszolva írod, hogy titkosítások garmadával.

A közpénz elég erős utalás a közbeszerzésre? Ha nem, mesélj, mit titkosított a közpénzekkel kapcsolatban? Ha hülyeséget írsz ne magyarázd a bizonyítványt. Magyarország költségvetése nyílvános. A közbeszerzési hatóság szintén közzéteszi a közbeszerzéseket. Ne én legyek már a hibás, mert te fakenews infókat írsz. Nem az a baj, hogy fakenews, engem is tévesztett már meg manipulatív hír. Az a baj, hogy egyszerűen leellenőrizheted, ráadásul életszerűtlen és logikátlan is.

2021. dec. 10. 03:21
 55/68 anonim ***** válasza:
24%

#50 -es folyt köv:

Hogy te ki lennél akadva ha annyi közpénzt az MSZP...???

A szemed előtt elprivatizáltak 190 vállalatot, és nem voltál kiakadva. A szent OLAF jelentése szerint 150 Milliárd (akkori)Ft nincs meg a 4 -es metró projektből, nem voltál kiakadva. Legalábbis eddig nem adtad jelét.

Mi kell neked még hogy kiakadj?

2021. dec. 10. 03:25
 56/68 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi SilentBob4766, az 51-es neked szólt volna, elbénáztam vagy azóta tolódott a sorszám.

Neked szólt, hogy hagyd rá a trollra.

2021. dec. 10. 08:55
 57/68 anonim ***** válasza:
24%
56, Ja, akkor 1000 boccs
2021. dec. 10. 09:03
 58/68 anonim ***** válasza:
82%

SilentBob4766, szerintem nyugodj le. :D

Az #51-es (tegnap 20:37) engem sértegetett, nem téged, és egy cseppet sem liberális. A liberalizmus meg egyébként sem azt jelenti, hogy toleráljuk a csalást, a hazugságot, a hanyagságból elkövetett károkozást, stb. hanem azt, hogy toleráljuk a másik vallási, szexuális, stb. beállítottságát, véleményét egészen addig, amig ezzel más jogát nem sérti. A Fidesz ezen már messze túl ment. Tehát még egy liberálisnak sem kell, és nem is szabad tolerálnia pl. valakinek a rasszissta meggyőződését, még akkor sem, ha az a vallása, vagy politikai irányultsága, vagy a szexuális késztetésből gyilkol. Szerintem tedd helyre a fejedben, hogy mit jelent a liberalizmus.

Ennyi erővel én is számonkérhetem rajtad gondolom az összes keresztény értékrend betartását, ugye? tuti, hogy szűzen házasodtál, és ha még nem házasodtál, akkor szűz vagy még... és még folytathatnám, de ez nem vezet sehova.

(Nem is érdekel, csak tükröt tartottam eléd)

Te írtad: "Fuss neki/ gondold át:

Azt állítod, hogy a közbeszerzések titkosítottak. Ez bocs, de kamu."

Na Na látod, te kamuztad le az én állításomat, pedig az nagyon is helytálló, és igaz. Nem is tudtál tőlem idézni olyat, hogy én azt mondtam volna, hogy a közbeszerzések titkosak lennének, mert nem állítottam ilyet, tehát nem is nekem kell mégegyszer nekifutni. Ebből azzal akarsz kifarolni, hogy összemosod a közbeszerzést és a közpénzt. Lehet, hogy tévedsz, lehet, hogy szándékos, nem tudom, de a liberális nem attól lesz liberális, hogy tolerálja a hazugságot, és a másikat és a tévedésben tartást, illetve a tévedésbe ejtést.

Közpénz elég sokféle van, szerintem nézz utána. A közbeszerzés és a közpénz nem ugyanazt jelenti.

Hogy te tudatosan ferdítettél, azaz hazudtál, vagy tévedtél, nem tudhatom, de te kamuztad az én állításomat. aztán jössz, más személyeskedéssel.

De nem ez volt az egyetlen ferdítés, ténybeli tévedésed, de egyszerűen nincs nekem kedvem mindet kiigazítani, mert jobb dolgom is van ennél.

2021. dec. 10. 09:12
 59/68 anonim ***** válasza:
0%

#58 Megint hozod a hülyeségeket.

Kitalálod, hogy a keresztény kultúra azt jelenti, hogy mindenki ortodox keresztény és amint a legkevésbé megszegi a vallás bármely előírását, elvárását - ami szerinted elvárása a vallásnak - máris saját maga ellen beszél.

A keresztény kultúrkör még csak annyit sem jelent hogy itt keresztények az emberek. Ez egy történelmi múltat jelent, hogy a zsidó-keresztény vallásból ÉS annak előzményeiből alakult ki a szokásrendünk, a jogrendünk, az életmódunk. Ami sok esetben teljesen más, mint egy iszlám vagy hindu kultúrkörbeli társadalomban.

EZT kell megtartani, annak lehetőségét, hogy az itt élő keresztények, zsidók IS éppen úgy élhessenek, mint azok akik nem vallásosak. Baromira nem arról szól, hogy bárki is szűzen menne-e bele a házasságba.

Azért jössz ezekkel a szövegekkel, mert te is nagyon jól tudod hogy a szöveged hazugság, terelés és kamu keveréke, csak hogy hergeld a válaszolókat.

És nem, nem fogok veled tovább vitázni.

2021. dec. 10. 09:26
 60/68 anonim ***** válasza:
82%

Sikerült a leglényegtelenebb dologra reagálnos az egészben. Jeleztem is, hogy ez az, az, amit liberálisozás miatt hoztam fel SilentBob4766-nak.

De ez terelés, az érdemi állításokkal foglalkozz szerintem.

2021. dec. 10. 09:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!