Ha a DK nyer 2022-ben akkor a választást követő hónapban már európai béreket kapunk?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam, hogy európai bérek , európai nyugdíjak ha rájuk szavazunk. Mennyi idő után kapnánk?2020. jan. 4. 20:02
11/22 anonim válasza:
Én igen, mert ha ezek nyernek, már költözök is ki.
12/22 anonim válasza:
Kb fél éven belül.
De egy O1G által szervezett választáson képtelenség hogy a fidesz veszítsen.
Ha ez bekövetkezne, azonnal pusztulna az összes fideszes kormánytag!
13/22 anonim válasza:
Igen, mivel Feri kilöveti a gazdag fideszesek szemét, majd a vagyonukat az EURÓPA párti kisnyugdíjasoknak adja.
14/22 anonim válasza:
Dékás, te hány regisztrációval nyomod a bolsevik propagandát?
15/22 anonim válasza:
Igen,és rögtön Magyarországra akar majd jönni mindenki,mert itt kolbászból lesz a kerítés is!
16/22 anonim válasza:
#14-nek:
Én még ismerem a tisztesség fogalmát, ezért bár kétszer regisztráltam, de SOHA nem használom ugyanannál a kérdésnél mindkettőt!
17/22 anonim válasza:
ENNYI TÁLIBOK!!! FIDESZTÁLIB HORDA!!! NEM AKARTOK EURÓPAI BÉRT FIZETNI!!! TÁÉLIBISZTÁÁÁÁÁN!
18/22 anonim válasza:
#14-nek:
Egyébként a "DK-s" névre ti kereszteltetek el, akkor meg miért is ne?
19/22 anonim válasza:
Egy kérdésen belül nem működik.Én is kipróbáltam mivel többen visítoztak már ezért.
Üdv: O1géniusz.
20/22 anonim válasza:
Inkább a választást követő első napon. 2018-ban is milyen szépeket ígértek.
Béremelés, gyermekéhezés megszüntetése, ingyenes net... Mindezt egy nap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!