Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb egészségügyi hír a...

Újabb egészségügyi hír a kritikán aluli magyar ellátásról, ezúttal a kézmosás hiánya okozta a problémát. Meddig hagyja még a magyar, hogy 17. századi ellátás legyen?

Figyelt kérdés

[link]

Felháborító, hogy ilyen megtörténhet, komolyabb következmények nélkül, mert akkora a létszámhiány, hogy csoda, ha minden 10. embert el tudják látni. Tényleg számolnia kell a legrosszabbal annak, aki egyszer kórházba kerül?

2020. jan. 2. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A magyarok nem igazán igénylik a jólétet, szóval még jó sokáig.
2020. jan. 2. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Én ilyen válaszokkal szoktam találkozni az ehhez hasonló cikkeknél és kérdéseknél: “

“ez is csak egy mocskos libsi hazugság! Új kórházak épültek és folyamatosan újítják fel a régieket. Minden rendben van az egészségüggyel...az, hogy hiányoznak orvosok nem a kormány hibája, ahogy az sem, hogy nem tudják beosztani a kórházak a pénzt...”

Na, amíg léteznek olyan emberek, akik ezeket mondják, addig így is marad minden...de ha be kellene feküdniük és megdöglenének, vagy egy hozzátartozójuk, a véleményük akkor sem változna, annyira sötétek..

Ja, tuti fog jönni pár komment arról, hogy most több pénz megy majd az egészségügybe....

2020. jan. 2. 23:06
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Elolvastad te egyáltalán azt a cikket?

Egy szó sincsen benne semmi létszámhiányról vagy eszközhiányról, egyértelműen és többször leírják, hogy szimplán nem tartották be azt a kézfertőtlenítési eljárást amit kellett volna.

Ha a Hiltonban nem mos kezet a főszakács a vécé után, akkor ott is hasmenés járvány lesz. Semmi köze ennek ahhoz hogy milyen szinvonalú ott a konyha vagy hogy van-e kaviáruk vagy csak zsíroskenyér.

2020. jan. 2. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Voltam már kórházban és nemkell a legrosszabbal számolnod ha odakerülsz.
2020. jan. 2. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

#3..

És tudod miért nem?!

Mert spórolni kell a fertőtlenítővel, azért...tapasztalatból tudom.

2020. jan. 2. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Már 5 éve is egyetlen moppal lett felmosva egész nap a szeptikus műtő mert nem volt másik, mrsa betegek után is, performot fél adagba lehetett csak használni mert "drága"

Incidil felvizezve ment az osztályra, még azért is rád szóltak ha gumikesztyűt cserélsz mert napi 3 volt kiadva.

Mi a meglepő ezeken? A gyógyszerszállítókat se fizeti ki a kormány, kézmosóról annyit hogy a műtő 3 csapjából 2 el volt romolva évekig akkor csináltak meg kettőt amikor már egy se működött.

Aki kórházba jut vagy a pénze menti meg vagy a szerencséje! Persze mindjárt jön valami félagysejtű fideszszektás és előadja a nemzet csótányát ellátták rendesen, tegyük hozzá protekcióval!

Inkább kormányutasításra leszóltak az igazgatóknak tilos fényképezni mert bizonyíték az embertelen állapotokra.

Teszem hozzá a penészes falú kormányhivatalokba is kirakták nem egy helyen.

Tipikus fideszes valóságtagadás, nekik az a megoldás mindene ha elhallgattatják az embert.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jan. 2. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Sajna egy évet voltam kórházban, vagy ötben. nem annyira szar ám a helyzet, az ápolók meg elég nagyurak, és inkább pazarolnak, kesztyűvel, szerekkel, stb.

De mi a f_szt csinálhat bármi politika, ha nem mos kezet?

2020. jan. 3. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretek kezet mosni.
2020. jan. 3. 05:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira rossz egészségügy mivel magyarázod, hogy folyamatosan növekszik a születéskor várható èlettartam? Màr valami 80 èvnèl járunk. És hol àll meg? Így is sok az eltartandó nyugdíjas az aktív keresőkhöz képest, nem lesz miből kifizetni a nyugdíjakat a végèn.
2020. jan. 3. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

- szóval kézmosás mi? melyik rohadt fideszes mondta ezt?

- semmelweis ignác

2020. jan. 3. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!