A baloldal karácsony Gergellyel az élen miért állítsa le az egészségügyi beruházásokat Budapesten?
Én sem értem. pedig:
"Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára tavaly decemberben még azt mondta, a sportra költött pénz több mint háromszorosan térül meg az egészségügyben, májusban pedig Rétvári Bence államtitkár jelentette be, hogy a sportlétesítményekre fordított összeg hoz háromszoros megtérülést."
Netán Karácsony tervezi a létszámstoppot, vagy a kórházi ellátások felfüggesztését?
(Na meg a pártutasításból lemaradhatott az az aprócska infó, hogy a Fidesz első intézkedései közt volt a kórházak állami (kormányzati) tulajdonba vétele. Önkormányzat támogathatja a helyi egészségügyi intézményeket, de a működésükbe nem tudnak beleszólni.)
6# persze, igaz, hogy a Fidesz van hatalmon lassan 10 éve. Nekik köszönd az egészségügy mostani állapotát.
Karácsony ha jól tudom a szuperkórházat allitattnà le. Azért, mert giga beruhazas lenne és helyileg is kiesik. HELYETTE a Szent Imre kórházat fejlesztene tovább.
#7, tervezi(?), de mije van hozzá?
Se kompetencia, se pénz.
#9, várjunk, bár neki egy hét is elég volt.
De megint csak arra, hogy mi NE legyen.
A helyszín még nem esik ki (metró, autópályák), főleg hogy az agglomeráció egy részét is kiszolgálta volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!