Kimondhatjuk, hogy az Orbán-kormány már egészségügyi kockázatot jelent? 2010 óta annyira tönkrement az egészségügy, hogy a kórházakban hemzsegnek az ágyipoloskák, ruhatetvek, és rühatkák.
Az semmi, férgek patkányok rohangálnak a jobb kórházakban.
De legalább van stadion.
Valóban felelősség terheli az Orbán kormányt - azért hogy a gyurcsányék által bezárt OPNI helyett az elmebetegeknek nem csináltak újabb intézményt. Te is itt írod a hülyeségeidet, ahelyett hogy ápolók vigyáznának arra hogy szedd a gyógyszereidet.
Amúgy az egészségügy köszöni jól van és egyre jobban lesz - éppen az Orbán kormányok teljesítményének köszönhetően.
Bár most lesz egy nagyobb megtorpanás, mert a ballibek Budapesten leállítják az egészségügyi fejlesztéseket, köztük a dél-budai kórházépítést. Köszönheted a kedvenceidnek hogy éveket csúszik az egészségügy fejlesztése sok százezer ember számára!
Egy évig voltam vagy 6 kórházban, én nem láttam ilyen nagy lepusztulást.
Vidéken meg felújítottak 80 kórházat, még 100 .
mentőállomást
Az OPNIN kívül kéz gyermekkórház és a Schöpt-Mérey szülőközpontot is bezártak Gyurcsányek, még vagy 15000 ágyat is meg szüntettek.
Az embernek az a fő dolga, hogy ne kerüljön kórházba.
"Fő az egészség!"
Ismerős a mondás?
De ez a tömegeknél csak üres duma, semmit sem tesznek az egészségükért.
Megvannak a módszerek, tessék tanulni!
Nem kerül pénzbe, csak időbe, itt vannak az infók a neten.
"Telen nem volt futes a varoban es kiment bokaval kellett tobb 100 metert setalnom az ugyeletig. Felejthetetlen elmeny volt"
Megerősödtél és mozogtál kicsit. Egészséges dolog mozogni. Vagy te nem szereted az egészséges életmódot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!