Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg dúl a szervkereskedele...

Tényleg dúl a szervkereskedelem idehaza?

Figyelt kérdés

Eby Borsod megyei kórházban nyomoznak ezügyben, de több kórház is érintett lehet: [link]

A kormány azért védi ezeket a kórházakat, mert ők is benne vannak?: [link]

2020. jan. 2. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hirguho.hu , hát ezen jót kacagtam
2020. jan. 2. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
hirhugo*
2020. jan. 2. 17:39
 3/11 RicardoSoseLopott ***** válasza:
Hát, amióta eltörölték az Inkopetenciális, jellegü kereskedelmi jogokat, a pártügyi rekonstrukció állományában.Vagy ha nem érted akkor nagyjából ősszepréselik az agyállományaidat és finom szörpöt készitenek belőle!Amugy boiler eladó!444
2020. jan. 2. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
24%

Ez mindenhol megy a világon. Most valakid meghal, boncolás lessz senki sem ellenőrzi hogy meg-e maradt minden szerv vagy sem . Igaz hogy már meghalt de pár éve szerinted Niki Lauda várólistáról kapott új tüdőt? Adnak egy tüdőt egy élete végén lévő embernek csak úgy szerinted?

Ez rohadt nagy üzlet akinek van milliókat képes fizetni dollárban ilyenekért

2020. jan. 2. 17:48
 5/11 A kérdező kommentje:
elég sok hírpótálon lehozták ezt a hírt. Én csak azt linkeltem be amit először adott ki a Google, de van jó néhány találat: [link]
2020. jan. 2. 17:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki meghal és boncolják, nem lopják el a szerveit. 🤦🏻‍♀️ A szervek is "meghaltak". Nem jók már.

Ha agyhalott, de a szervezete még él, vagyis lélegeztető gépen van, van keringése akkor, lehet transzplantálni, de azt is szigorú procedúra előzi meg. Nem tüntetnek el szerveket az éj leple alatt.

Gondolom, bár nem vagyok illegális szervkereskedő.

2020. jan. 2. 18:46
 7/11 anonim válasza:
100%
Igen sok embernek csak feje van de agy már nincs benne
2020. jan. 2. 19:54
 8/11 Andizsuzsi ***** válasza:

"Adnak egy tüdőt egy élete végén lévő embernek csak úgy szerinted?"

Adnak. Sőt szívet is. Mégsőtebb, van, akinek mindkettőt egyszerre.

2020. jan. 2. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
"vadkelet"-i orszagokban elofordult mar sokszor hogy hajlektalanok tuntek el nyomtalanul! alltalaban beloluk el ez a "maffia"! oket nem keresi senki!
2020. jan. 3. 09:03
 10/11 anonim válasza:
53%
aha
2020. jan. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!