Miért nem csökkentik az ÁFÁ-t 24%-ra, míg az SZJA-t 9%-ra?
Figyelt kérdés
2020. jan. 2. 10:16
1/12 anonim válasza:
mert az SZJA-t könnyű elcsalni, az ÁFA-t meg nehéz
egyébként is három ÁFA kulcs van
2/12 A kérdező kommentje:
a legmagasabb áfakulcsra gondoltam.
2020. jan. 2. 10:27
3/12 anonim válasza:
Mert így is stagnál a gazdaság ha nem a szépített statisztikát nézzük, ha nem emelte volna orsós ilyen magasra az adókat, 20% áfát 27% ra, 33,5% a bérek utáni adó, nyugdíjak alacsonyan tartása stb, már államcsőd lett volna a felelőtlen gazdaságpolitikájának hála.
4/12 anonim válasza:
3# atya ég, te tényleg ennyire buta vagy, vagy ez most valami trollkodás akar lenni a részedről????
5/12 anonim válasza:
orbánék 2 azaz két százalékot emeltek az ÁFA-n
6/12 anonim válasza:
4# atya ég, cáfold meg melyik nem igaz? a 27% os áfa vagy a 33,5% os adó ?
7/12 Koplárovics Béci válasza:
"4# atya ég, cáfold meg melyik nem igaz? a 27% os áfa vagy a 33,5% os adó ?"
Még ellenzékiként is azt mondom, hogy sötét vagy. Előszöris az ÁFÁ-t nem 20, hanem 25%-ról emelték 27-re. Másodszor a bérekből fizetett adót és járulékot nem emelték, hanem csökkentették 33.5%-ra, ami persze még így sem kevés. Azt meg már megszoktuk, hogy sokan még egy nevet sem akarnak tudni leírni, dehát az ellenzéknak is kell, hogy legyen olyan része, amelyik még a fidesznél is lejjebb van.
8/12 anonim válasza:
Látod 6#- os, még ellenzékinek sem vagy elég jó 😂😂😂😂. Nem én mondtam, hanem egy korrekt ellenzéki... Ezek szerint te komolyan gondolod a baromságaidat.
9/12 anonim válasza:
A 33,5%-os bérek utáni adó pont nem igaz. Ugyanis a munkabért ezen túl terheli még 17,5% szociális hozzájárulási adó, illetve 1,5% szakképzési hozzájárulás.
10/12 anonim válasza:
#4 Nem, ő tényleg ilyen. Nézd meg milyen hülyeségeket szokott máskor is írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!