Ki számít magyarnak szerinted? Miért?
29
Egészítsük ki azzal, hogy 10 szentgyörgyvölgyi magyarral ül le beszélgetni.
Tehát ha beszélem a rundi nyelvet és ismerem a hutu kultúrát, akkor nemzetiségre nézve hutu vagyok? Körberöhögnének Afrikában.
Aki magyar nemzetiségű, az magyar. Aki nem az csak a magyar államnak polgára, és általában kisebbség.
Kérdezek valamit.
A londoni polgármester brit? Mármint angol-skót-welszi-ír?
Vagy pakisztáni.
Inkább az a kérdés hogy mégis ki a francot érdekel hogy a valódi magyar?
Általában azok harcolnak a magyarságukért akiknek semmi más nincs. Aki normális az magát az embert nézi, és nem azt hogy kb hány %-ban magyar.
Én nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán gyűlölök.
"A 10 % kaukázusit végülis hova számoltad?"
Nem európainak. Kaukázusi alatt konkrétan a helyet értettem. Az a fajta rassz, ami nem közel - keleti, de nem is európai. A perzsa és iráni népekre volt jellemző, mint pl.: szkíták, alánok, szarmaták.
"Általában azok harcolnak a magyarságukért akiknek semmi más nincs. Aki normális az magát az embert nézi, és nem azt hogy kb hány %-ban magyar."
A kiinduló kérdés nem ez volt.
36-37
"Az europid vagy kaukázusi nagyrassz" hazája a Kaukázus.
Alrasszai közé tartoznak a mai európai népek is.
Semmi köze Amerikához az elnevezésnek.
Talán a 10%-ban meghatározták, hogy NEM a MA európainak tartott népek közé tartozó lehetett?
A 40%-ot lehetne elemezni, nem?
És a maradék 50-et is.
A kivételes minta ellenére -vagy éppen azért- is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!