Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Brexit miatt a sok mosogató/...

A Brexit miatt a sok mosogató/recepciós/raktáros hazabeszélő nagyokos magyar most kénytelen lesz hazajönni?

Figyelt kérdés
Mert gondolom ezután már nem nagyon lesz szükség olyan kulimunkákra, amiket egy helybeli is megfog tudni csinálni, főleg, hogy pont az olyanok miatt léptek ki, mint a magyarok, akik elözönlötték az alacsony bérigényükkel a munkaerőpiacot. Van esély, hogy ezek az emberek - akik nagy lóról pocskondiázták az ittenieket - most kénytelenek lesznek hazakullogni? Őszintén megmondom a korábbi viselkedésük miatt megérdemelnék, hogy visszacsöppenjenek a magyar valóságba. Hány meg hány olyan embert láttam facebook-on aki savazza a magyarokat és a suttyó barátnőjével pózol a Temze partján, mint valami James Bond miközben valami lerobbant külvárosi részben kel hajnalban, hogy beérjen az alja munkahelyére.

2019. dec. 30. 13:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10: Akkor a Brexit ellenére még én is kijuthatok egyszer mosogatni vagy pakolni? Az az álmom, hogy Angliában telepedjek le. Most tervezek diplomázni, de utána ráhajtok a nyelvre, hogy magabiztosan tudjak kint tájékozódni és a 3,5 milliós ösztöndíjszerződést is vissza tudnám perkálni ennek a nyomorult kormánynak. De nem akarok itt örökké élni.
2019. dec. 30. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
Én inkább maradok itt, mert nem szeretném, hogy otthon ne tudjak 100 év alatt sem megvalósítani semmit a terveimből, mert egy dagadt rángatózó hólyag aki ráadásul elmekórtani eset, mikor milyen baromságot talál ki, miközben ellop mindent.
2019. dec. 30. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

A legtöbben már leírtak szinte mindent amit reagálni szerettem volna, viszont azért mégis hozzászólnék.

7 éve vagyunk itt a "suttyó" feleségemmel.

Összegyűjtöttük kb 20-25 milliót és most gondolkodunk a hazaköltözésen.

A Brexshit csak egy kis része a döntésnek, a nagyobb része az inkább a honvágy meg a barátok.

Itt kint egyszerűen borzasztó nehéz barátkozni, minden barát és családtag M.o-n van.

A Brexit kezdete óta nagyon sok rossz tapasztalat van a helyiek irányából.

Azt gondoltam ez csak rosszabb lesz ha kilépnek.

Egyébként ezt sosem értem valaki miért érdeklődik ennyire mások hollétéről?

Ha külföldön van valaki ahhoz neked vagy nekem mi közünk van?

Ha mosogat vagy budit pucol attól nekem jobb vagy rosszabb lesz bármivel is?

Mi a logika ebben?

Nekem ez úgy jön le hogy valaki otthon fuldoklik az adósságban, rossz minőségű az élete, önellentmondásban van minden szempontból és ezt a frusztráltságot rá akarja oktrojálni másokra akik talán jobban élnek talán nem.

Ismerek itt kint sok magyart aki rosszabbul él meg olyat is aki jobban mint én. Ezzel most nekem mi fog változni az életemben, nem értem.

Ha mindenkinek ugyanolyan sza'r lenne az életünk mint nekem akkor az enyém kevésbé lenne sza'r, hát nem.

Azt az energiát amit azzal töltök hogy másokat próbálok lehúzni meg megregulázni inkább fordítanám arra hogy a sajátommal foglalkoznék.

Engem sosem érdekelt ki hogy él, sza'r!k, ba'sz!k vagy eszik meg hogy hol mennyit keres.

(Egy lelkes rabszolga aki külföldön mosogató, raktározó meg sza'rt takarító és a suttyó nőjével meg 20 másik románnal él 10m²-en!)

2019. dec. 30. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
Te leendő diplomás létedre roppant sötét vagy.
2020. ápr. 17. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos a koronavírus miatt történt a sok "hazakullogás" mint hozta a történések sora.

Tényleg, mi a fenének jönnek most vissza?

2020. ápr. 20. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!