A Brexit miatt a sok mosogató/recepciós/raktáros hazabeszélő nagyokos magyar most kénytelen lesz hazajönni?
A legtöbben már leírtak szinte mindent amit reagálni szerettem volna, viszont azért mégis hozzászólnék.
7 éve vagyunk itt a "suttyó" feleségemmel.
Összegyűjtöttük kb 20-25 milliót és most gondolkodunk a hazaköltözésen.
A Brexshit csak egy kis része a döntésnek, a nagyobb része az inkább a honvágy meg a barátok.
Itt kint egyszerűen borzasztó nehéz barátkozni, minden barát és családtag M.o-n van.
A Brexit kezdete óta nagyon sok rossz tapasztalat van a helyiek irányából.
Azt gondoltam ez csak rosszabb lesz ha kilépnek.
Egyébként ezt sosem értem valaki miért érdeklődik ennyire mások hollétéről?
Ha külföldön van valaki ahhoz neked vagy nekem mi közünk van?
Ha mosogat vagy budit pucol attól nekem jobb vagy rosszabb lesz bármivel is?
Mi a logika ebben?
Nekem ez úgy jön le hogy valaki otthon fuldoklik az adósságban, rossz minőségű az élete, önellentmondásban van minden szempontból és ezt a frusztráltságot rá akarja oktrojálni másokra akik talán jobban élnek talán nem.
Ismerek itt kint sok magyart aki rosszabbul él meg olyat is aki jobban mint én. Ezzel most nekem mi fog változni az életemben, nem értem.
Ha mindenkinek ugyanolyan sza'r lenne az életünk mint nekem akkor az enyém kevésbé lenne sza'r, hát nem.
Azt az energiát amit azzal töltök hogy másokat próbálok lehúzni meg megregulázni inkább fordítanám arra hogy a sajátommal foglalkoznék.
Engem sosem érdekelt ki hogy él, sza'r!k, ba'sz!k vagy eszik meg hogy hol mennyit keres.
(Egy lelkes rabszolga aki külföldön mosogató, raktározó meg sza'rt takarító és a suttyó nőjével meg 20 másik románnal él 10m²-en!)
Nos a koronavírus miatt történt a sok "hazakullogás" mint hozta a történések sora.
Tényleg, mi a fenének jönnek most vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!