A Brexit miatt a sok mosogató/recepciós/raktáros hazabeszélő nagyokos magyar most kénytelen lesz hazajönni?
"Mert gondolom ezután már nem nagyon lesz szükség olyan kulimunkákra, amiket egy helybeli is megfog tudni csinálni"
Pont, hogy a helybeliek nem hajlandók az olyan munkákat vállalni,azért kellenek a külföldiek. Szerintem a Brexit ezen nem sokat fog változtatni. Au USA-ban is ugyanaz megy, ott is a bevándorlók végzik a szarabb munkákat, mert az amcsik nem vállalják el.
#4 Vagy inkább itthon is jól meg él mert rendes munkája van és nem szorul rá, hogy kivándoroljon mosogatni egy idegen országba.
Van itt munka, csak rendesen kell dolgozni.
#5 Akkor ugyan miért foglalkozik más dolgával, ha neki is jó? A boldog életű emberek nem foglalkoznak mással, csak az irigy szaréletűek.
(erre a szokásos módon úgyse érkezik válasz)
"Hány meg hány olyan embert láttam facebook-on aki savazza a magyarokat"
Te jó példa vagy rá, hogy miért savazzák sokan a magyarokat.
Pont ez a rosszindulatú suttyó proliság az, ami sok embert kiüldözött már az országból. A ti fajtátok sajnos csak lefelé húzza a normális embert is, mert az a célotok, hogy ha ti ilyen szaréletű senkik lettetek, akkor nehogy már a másiknak jobb legyen, hanem nekik is legyen ugyanilyen elcseszett élete mint nektek.
Ha nem is Angliába fognak menni, akkor máshova. Angol nyelvtudás kell Amerikába, Kanadába, Ausztráliába, Új-Zélandba, Írországba, Máltába is. Ezek HDI-ben mind szétvernek, szóval ne sajnáld a kivándorlókat!
Egyébként pedig a magyar mentalitás valami fantasztikus. Csoda, hogy még nem hungarikum. Szóval: ha nekem is szar, legyen másnak is! Mi az, hogy valaki kivándorol, mert nem elégedett?!?! JÖJJÖN HAZA, MOST, AZONNAL, HALADÉKTALANUL!!!!!!!!
Az is érdekes, hogy a magyarok többsége azt hiszi, hogy ő mindent jobban tud. Jaj, ahol te dolgozol az biztos alja munka. Viszont ha X azt élvezi mi bajod van vele? Jáj, suttyó barátnője..Döntse már el ő!
A Brexit ezen nem fog változtatni, ugyanúgy szükségük lesz a kelet-európai munkaerőre mint most.
De amúgy az a szégyen, hogy még egy mosogató/recepciós/raktáros is jobban él kint mint a magyarok 99%-a Magyarországon. Egyszerűen mert kint valódi munkaerőhiány van, és valóban megfizetik jól az embert.
Ami még hibás a gondolatmenetedben, hogy nem csak ilyen munkakörökbe mennek. Én személy szerint több programozót, orvost, mérnököt ismerek akik Angliában dolgoznak, mint ahányan az általad felsorolt munkakörökben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!