Fideszesek! Minek kellene történnie ahhoz, hogy NE a fideszre szavazzatok?
Én is feltettem már a kérdést a full agymosott fideszes bátyámnak, hogy mit kellene tennie a Fidesznek ahhoz, hogy végleg elveszítse a bizalmát bennük, és többé ne szavazzon rájuk (ami jelentheti azt, hogy egy ellenzéki pártra szavaz, vagy azt, hogy nem megy el szavazni, vagy érvénytelenül szavaz) De nem tudott erre válaszolni, ill. nem akart erre válaszolni. Tipikus. Így ha mondana valami abszurdnak tűnő de határozott dolgot, pl. megszüntetik a nyugdíjat, vagy bizonyos népcsoportokat a Dunába lőnek, vagy akármi, és az megvalósul, akkor kénytelen lenne ezzel valahogy szembesülni, de sokkal kényelmesebb homokba dugni a fejet, hogy jó-jó, de ha semmisemfeketefehér, viszont a migráncsoktól megvéd. Vagy nem, hiszen tömegével jönnek mindenfélék, többen, mint amennyit elvárt tőllünk az EU, és köztörvényes bűnözők is, úgy, hogy tisztában volt ezzel a Fidesz, mégis kiálltak mellette.
Tehát a Fidesz részéről bármi megengedett, az ellenzék részéről meg semmi sem elég, és semmi se jó.
"Egy jobb, hitelesebb politikai üzenet egy új karizmatikus politikai vezetőtől."
És ez úgy konkrétan mit takar?
#11: A helyzet az, hogy az MSZP vette el a 13. havi nyugdíjat és ha már a Dunába lövés szóba került, a jelenlegi ellenzéki összefogás egyik tagja (a jobbikos Kulcsár Gergely) csulázott bele a Duna-parti cipőkbe... A népszavazáson 3,3 millió ember (jóval több, mint a Fidesz össz szavazótábora) nyilvánította ki, hogy nem kér a "migráncsokból".
Tudod, az is beszédes, ha valaki a saját testvérét nevezi agymosottnak, de figyelembe véve, hogy már zsinórban harmadszor nyert 2/3-dal az a pártszövetség, amellyel ő szimpatizál, szerintem inkább neked kellene komoly önvizsgálatot tartanod, hogy vajon miért is érzed úgy, hogy neked van igazad, amikor az örök vesztes baloldali ellenzéket védelmezed. Tévedhet ennyi ember, ennyiszer? :)
Ha elkezdenék szarul kormányozni, akkor biztosan nem szavaznánk rájuk.
Ilyen egyszerű ez, nem kell túlmisztifikálni.
# 11/17 Én is feltettem már a kérdést a full agymosott fideszes bátyámnak, hogy mit kellene tennie a Fideszne"
Hát agymosott vagy te :) 44 olvasó. Kb olyan az a lap is mint te :xd
Ezért tartunk itt. Ismerjetek el minket bölcs, tanult idős embereknek és tiszteljétek a nyugdíjasokat. Benne van a bibiában is, hogy tisztelt apád,anyád,az időseket, hogy hosszú életű legyél a földön
# 11/17 pl. megszüntetik a nyugdíjat, vagy bizonyos népcsoportokat a Dunába lőnek, vagy akármi,"
Pl dunába lőnék a fideszeseket, mingyár nem szavaznánk rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!