Miért nem veszik komolyan azt ha valaki szereti a hazáját?
Figyelt kérdés
Bűn a hazaszeretet? Jómagam fiatal vagyok, 18 éves gimnazista. Azt tapasztalom a környezetemben, hogy sokan egyszerűen megvetik az embert azért ha nemzeti érzelmű vagy nem veszik komolyan. Igaz, hogy fiatal vagyok de attól még lehetnek elveim és attól még büszke lehetek a magyarságomra. Az iskolában is tudják ezt rólam és a tanárok és az osztálytársaim is komolytalannak tartanak engem és folyton mondják, hogy majd kinövöm stb. Pedig én tényleg hazafias érzelmű vagyok, hiszen például kívülről fújom a Kárpátia összes számát és még lehetne sorolni. Egyszer az iskolában azt mondtam órán, hogy "Vesszen Trianon". Valamint Hitler életét is tanulmányoztam és őt is tisztelem. Mi oka lehet annak, hogy sokan vagy közömbösek vagy egyenesen gyűlölik a nemzeti értékeket? Ennyire kiölték az emberektől a nemzeti öntudatot?2019. dec. 28. 21:11
11/14 anonim válasza:
Van egy jó mondás, és nekem ez a véleményem:
"A szabadság fáját hazafiak és zsarnokok vérével kell öntözni."
12/14 anonim válasza:
Te aztán szeretheted a hazádat, ha egy olyan embert éltetsz, aki sok millió ártatlan (köztük magyarok) erőszakos és értelmetlen halálát okozta bő 70 évvel ezelőtt...
13/14 mindentudó99 válasza:
Ócska trollkerdés ez is. Mint a legtöbb itt a politikai rovatban.
14/14 anonim válasza:
Írod, hogy 18 éves vagy. Tehát nincs élettapasztalatod. Ha azt mondod "nemzeti", te azt komolyan veszed. Akiknek minden NEMZETI azok nem veszik komolyan, csak pl. téged akarnak csőbe húzni! Nekik nincs NEMZET, ők olyanok mint Széchenyi megfogalmazásában a "szájhazafiak" meg a "tetthazafiak". A szájhazafiak akik csak felhasználják saját céljaikra a "nemzet" kifejezést. Az Igazi hazafiak a "tetthazafiak", akik nem csak pofáznak (és mást csinálnak) hanem tesznek is a NEMZETÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!