Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem veszik komolyan azt...

Miért nem veszik komolyan azt ha valaki szereti a hazáját?

Figyelt kérdés
Bűn a hazaszeretet? Jómagam fiatal vagyok, 18 éves gimnazista. Azt tapasztalom a környezetemben, hogy sokan egyszerűen megvetik az embert azért ha nemzeti érzelmű vagy nem veszik komolyan. Igaz, hogy fiatal vagyok de attól még lehetnek elveim és attól még büszke lehetek a magyarságomra. Az iskolában is tudják ezt rólam és a tanárok és az osztálytársaim is komolytalannak tartanak engem és folyton mondják, hogy majd kinövöm stb. Pedig én tényleg hazafias érzelmű vagyok, hiszen például kívülről fújom a Kárpátia összes számát és még lehetne sorolni. Egyszer az iskolában azt mondtam órán, hogy "Vesszen Trianon". Valamint Hitler életét is tanulmányoztam és őt is tisztelem. Mi oka lehet annak, hogy sokan vagy közömbösek vagy egyenesen gyűlölik a nemzeti értékeket? Ennyire kiölték az emberektől a nemzeti öntudatot?
2019. dec. 28. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nincs bajom ezzel, szeresd az országunkat, melynek vállalkozói külföldi multik és olajszőkítésből meggazdagodott bűnözők. Az országot, ahol a hálapénz alap, a nyuggerek szavazatait pedig megveszi tízezer forintért a kétharmaddal (ejtsd: 49%-kal) kormányzó populista párt. Csak ha ezt szereted, az elmond rólad pár dolgot, vágod.
2019. dec. 28. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Van azért különbség a között, hogy valaki szereti a hazáját, és, hogy valaki Hitlert tanulmányozza és tiszteli. Majd kinövi (?)
2019. dec. 28. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Én is ilyen turbónemzethy voltam, aztán nagyfiú lettem és szépen elmúlt. Majd nálad is ez lesz idővel.
2019. dec. 28. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

"Pedig én tényleg hazafias érzelmű vagyok, hiszen például kívülről fújom a Kárpátia összes számát és még lehetne sorolni. Egyszer az iskolában azt mondtam órán, hogy "Vesszen Trianon". Valamint Hitler életét is tanulmányoztam és őt is tisztelem."

Mondjuk én azért ennél jóval értelmesebb voltam 18 évesen, szóval egyáltalán nem biztos, hogy neked olyan egyszerű lesz kinőni belőle, mint nekem volt.

2019. dec. 28. 21:30
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Részvétem kérdező, te tíz éve, mikor tombolt a nemzeti radikalizmus nagyon szépen beillettél volna kurucinfós-gárdás-nagymagyarországospólós-bakancsos-kárpátiaüvöltazMP4 lejátszóból, vesszenek a multik és az EU, és Vona Gábor a nemzet jövője Csak a Jobbik stb. generációba. Tipikus "rossz időben születés" esete.
2019. dec. 28. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Ha mindenki olyan lenne mint te, már rég vége lenne ennek az országnak.

Hitler egy tömeggyilkos pszihopata, ha őt tiszteled, az csak téged minősít.

Trianon pedig míg nekünk igazságtalanság, addig másoknak igazságszolgáltatás volt, a magyar elnyomóként bánt mindenki mással.

2019. dec. 28. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

"Pedig én tényleg hazafias érzelmű vagyok, hiszen például kívülről fújom a Kárpátia összes számát és még lehetne sorolni. Egyszer az iskolában azt mondtam órán, hogy "Vesszen Trianon". Valamint Hitler életét is tanulmányoztam és őt is tisztelem. Mi oka lehet annak, hogy sokan vagy közömbösek vagy egyenesen gyűlölik a nemzeti értékeket? Ennyire kiölték az emberektől a nemzeti öntudatot?"

Ha ezt nevezed nemzeti öntudatnak akkor sohasem volt az embereknek. Szerencsére csak a te értelmező szótáradban jelenti azt, hogy ettől leszel hazaszerető

2019. dec. 28. 21:55
 8/14 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
91%

Kár, hogy szinte már csak troll kérdések vannak.

De annak, aki véletlenül idetévedne: nem baj a hazaszeretet, ha szereted minden honfitársadat, beleértve a nőket, ateistákat, zsidókat, baloldaliakat, melegeket. Ha a hazaszereteted gyűlölet, az a baj.

2019. dec. 28. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Márai Sándornak volt egy igaz mondása: a hazafiak riszálják magukat, esküdöznek, szavalnak és menetelnek, de a hazáért mindig azt teszi a legtöbbet aki a munkájában becsületesen helytáll.

Szóval aki nagy hazafinak tartja magát az adjon vért, dolgozzon önkéntesként árvaházban, szedjen szemetet, adózzon becsületesen mert az országnak ezekre van szüksége, ezzel lehet igazán tenni a hazáért. Nem azzal hogy Kárpátiát énekelsz. Attól nem lesz jobb semmi.

Én egy libsi társadalomtudományi szakra károk, de hagyományőrző is voltam, az erősen jobboldali közeg. Erdekes módon a liberális ismerőseim nagyrésze gyakori véradó, adományozó vagy önkéntes munkás volt, a hagyőröknél egy kezemen meg tudom számolni hányan adtak pl vért valaha is. A hazafiasság kimerült abban hogy a tábortűz mellett berugva ment a hőbörgés hogy el kene takaritani a hazaáruló libsiket. Ebben a közegben raadasul az adózással való ügyeskedés mindennapos volt. Ekkor mult el a hazafias korszakom..

2019. dec. 28. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Az,hogy magyar vagy nem a te èrdemed,szóval nincs okod büszkènek lenni rá.
2019. dec. 28. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!