Orbán Miért tagadja le állandóan hogy roma?
29
Ebben a -Népszavás- cikkben mi van a cigány vagy zsidó származásáról?
Mint cikk, nem rossz, de nem jól kérdezett a riporter.
Érdemes lenne az édesanyjának, a fiától függetlenül is megírni az életét. Akár ismeretlen néven is, vagy négerrel. Mert ki érti azt manapság, hogy az 50-60-as években 6 hetesen bölcsődébe kellett adni a gyerekeket? Hogy hogyan mentek az álláskeresések, a munkahelyek elvárásai?
Hogy tényleg, nyáron dolgozni mentek gyerekek, hogy télikabátot tudjon a család venni nekik. Mondjuk, az biztos, hogy 6. után nem munkakönyvvel dolgozhatott, mert munkakönyvet csak személyi igazolvánnyal állítottak ki, azt meg 14 éves korát betöltve kapott a gyerekember.
Orbán Viktor NEM roma!
...ja és még annyit h. jólenne ha mindenki észhez térne már ebben a kis országban és rendet tenne a fejében!...
Te homár vagy, Kérdező, csak folyton tagadod.
Ugye? Na ugye.🙃
...na az hogy ki itt a homár,arról még beszélhetnénk pajtás!
AD1: nem a kérdésre válaszoltál,henem velem akarsz packázni itt,ez 1 értelmű számomra!
AD2: én asszem nem sértegettelek itt téged!
AD3: nem érthető számomra a válaszod!
AD4: nagyon nem ajánlom hogy velem ki kezdj,mert szerb vagyok és aki 1X is meg sért egy ilyet...hát,nem lennék a helyébe!
Nagyon vigyázz magadra cimbikém nehogy elüssön 1...akármi!
TUDOM KI VAGY!
34, krampusz, a homár nem sértő a bíróság szerint.
És nem is neked írták, hanem a kérdezőnek, nem? Vagy te vagy a kérdező is?
És szerintem nem is komolyan írták, hanem szemléltetésképpen, nézd meg.
Orbán úgy viselkedik, mint egy igazi roma...
Tehát: az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!