Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Miért tagadja le állandó...

Orbán Miért tagadja le állandóan hogy roma?

Figyelt kérdés
Miért nem vállalja fel a származását? Ennyire szégyenli?

2019. dec. 26. 21:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
26%
Orbán egyszer beszélt szármszásáról egy francia lapnak, elmondta hogy zsidó felmenői vannak. Ezért szereti gondolom izraelt, Slomót és minden zsidó dolgot támogat rendesen. A Likud pedig a fidesz testvérpártja, Nethanjau Orbán nagy haverja.
2019. dec. 27. 07:05
 22/37 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem cigány. Van elég baj vele anélkül is, de ez speciel hazugság.
2019. dec. 27. 08:16
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Én se hallottam, hogy tagadná.

Egyszer a kocsmatársak arra jutottak, hogy én meg zsidó vagyok,,- nem valószínű, apám akkora fajmagyar volt, hogy még Árpád vezért is gyanúsnak tartotta. :XD

De én se "tagadtam", csak mondta, hogy hogy hülyeség.

A kommunista rendszerrel sem az volt a baj, hogy Apró Antaltól Aczél elvtársig zsidó származásúak voltak, hanem, hogy egy görény gyarmati rendszert működtettek.

2019. dec. 27. 09:28
 24/37 anonim ***** válasza:
24%
Apai nagyapja névváltoztatása miatt kapott ez a vélekedés szárnyra. Ő változtatta a nevüket Orsós-Oppenheimről Orbánra. Viktor már Orbán néven született meg.
2019. dec. 27. 09:29
 25/37 anonim ***** válasza:
5%

A stílus maga az ember!

A lőtéri kutyát nem érdekli hogy roma-e, de úgy viselkedik!

Az, hogy tagadja?

Min kell csodálkozni egy olyan esetében, aki eddig minden tanítóját, pártfogóját, ideológiát, népet megtagadott?!

Eggyel több vagy kevesebb neki nem számít...

2019. dec. 27. 10:22
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

24

Akkor ez nyilvános már. Hol lehet utánanézni, csak úgy éedekességből?

2019. dec. 27. 14:57
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

21

Vajon melyik francia lap volt ez? Hol lehet megtalálni?

2019. dec. 27. 15:18
 28/37 anonim ***** válasza:

Itt is írnak Orbán Úr származásáról:

[link]

2019. dec. 27. 18:59
 29/37 anonim ***** válasza:
69%
2019. dec. 27. 19:17
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hely ez az OLKT? Merthogy másik cikk címe ...felcsúti bohóc...ot tartalmaz.

Aztán egy kommentben írják, hogy az a 2014. áprilisi cikk -minő véletlen, ugye-, amire hivatkoznak, -már(?)- nem érhető el, még egy véletlen, ugye..

A képet meg a kurucinfóról vették. A hivatkozott cikket is.

Szóval, nem hinném egy szavát se a cikknek se, meg annak se, ahonnan vette a cikk a cikket.

Én hiteles anyakönyvi-névváltoztatási forrást gondoltam. Azok már hozzáférhetőek, nyilvánosak az időhatárok szerint, ha valaki már megkereste, megoszthatná, hogy tudjuk, hol keressük. Mert indexálva még nincsenek ezek az adatok, névre még nem lehet keresni.

2019. dec. 27. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!