Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért irigyek sokan a most...

Miért irigyek sokan a most kinevezett 22 éves államtitkár helyettes hölgyre?

Figyelt kérdés
A hölgy egy dekoratív, intelligens joghallgató. Mellesleg egy ifjúságpolitikai államtitkár esetén még hitelesebbé is teszi az, hogy fiatal. Miért a szokásos magyar mentalitással állnak hozzá az emberek, hogy aki náluk többre vitte, az biztos, hogy valami sötét módon vitte többre, mint ő? Az államtitkár helyettes hölgynek nem mellesleg releváns szakmai tapasztalatai is vannak. Miért irritál ez sokakat olyannyira?

2019. dec. 20. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem irigylem, ha nem dugogatná valami über befolyásos ember, akkor én szívesen megtenném :D

Szarok én bele, hogy Németh Szili, és az idióta Kósa Lajos után kineveztek-e egy 6 éves óvodást gyerekvédelmi főf.a.sznak, vagy nem.

2019. dec. 20. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Valakinek a valakije?Vagy jól tud sz..ni?
2019. dec. 20. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!