Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért irigyek sokan a most...

Miért irigyek sokan a most kinevezett 22 éves államtitkár helyettes hölgyre?

Figyelt kérdés
A hölgy egy dekoratív, intelligens joghallgató. Mellesleg egy ifjúságpolitikai államtitkár esetén még hitelesebbé is teszi az, hogy fiatal. Miért a szokásos magyar mentalitással állnak hozzá az emberek, hogy aki náluk többre vitte, az biztos, hogy valami sötét módon vitte többre, mint ő? Az államtitkár helyettes hölgynek nem mellesleg releváns szakmai tapasztalatai is vannak. Miért irritál ez sokakat olyannyira?

2019. dec. 20. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%

Ifjúságpolitikai államtitkárnak egy középkorú férfi való, ezt te nem tudtad? A főzés és a szülés nem a férfiak dolga!

(szarkazmus volt)

2019. dec. 20. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Vazzeg, azért, mert itthon már egy takarítónőtől is elözetes munkatapasztalatot kér mindenki. Erre jön ez a kiscsaj, tojáshéjjal a seggén, le se diplomázott még (ergo hogy lenne elég a tudása, ha el se végezte a szakját? Teljesen jogos a végzett, doktorált jogászok haragja, akik évek kemény munkájával sem tudnak jól megélni), de kap egy igen felelősségteljes posztot. Mit képzelnek ezek?

Irigy meg legyen rá a hóhér. Egy valakinek a valakije, aki semmi olyat nem tett még le az asztalra, amiért megérdemelné ezt a posztot, és az első kormányváltásnál mehet is vissza oda, ahonnan jött - az iskolapadba.

De látom, pasi vagy, és tetszik a csaj. Mert mégis ki nem tojja le, hogy “dekoratív”? Ez nem szépségverseny, hogy a külső számítson!

2019. dec. 20. 11:08
 3/12 hollófernyiges ***** válasza:
95%
Persze annyira tehetséges, hogy törvényt is módosítanak a kedvéért. Bár a tehetségét nem kérdőjelezem meg, csak valószínűleg nem csak szakirányú :)
2019. dec. 20. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

"Vazzeg, azért, mert itthon már egy takarítónőtől is elözetes munkatapasztalatot kér mindenki. Erre jön ez a kiscsaj, tojáshéjjal a seggén, le se diplomázott még (ergo hogy lenne elég a tudása, ha el se végezte a szakját?"

OK boomer.

2019. dec. 20. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, komolyan gondolod-a kérdést, vagy provokálsz. Akárhogy is, nagyon nehéz elhinni, hogy valakinek 22 évesen releváns szakmai tapasztalatai lennének az államigazgatásban. Meg azért ha például egy óvónőtől elvárjuk, hogy diplomája legyen, akkor legyen már egy államtitkárnak is! Nem vagyok rá irigy amúgy, én nem akarok államtitkár lenni.
2019. dec. 20. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan egy tanulatlan tini libát helyettes államtitkárrá tették számtalan törvénymódosítással.

Ha neked nem gond hogy szakképzetlenül hivatásszerűen olyan munkát vállal amire nincsen képzettsége.....

Javaslom a következő szívátültetésed egy hentes tanuló végezze hiszen akkor az se probléma igaz?

Senki nem irigy, felháborító hogy egy pályakezdőtől 3-5 év munkatapasztalatot várna el a munkáltató (18-19 évesen) ez a díszpinty meg még pályakezdő sincs!

Kitűnő példa a NER undormányaira, nem számít ha valami törvénytelen, nem számít ha etikátlan, semmi nem számít, majd törvényt módosítanak!

Kíváncsi leszek mikor kiderül ki ez a névtelen senki, kinek a kije hogy már megint az adónkat kell pazarolni egy ilyenre.

2019. dec. 20. 11:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem irígykedés, csak eléggé bicskanyitogató, hogy míg az átlag dolgozótól 3-4 év tapasztalatot meg jó egyetemről származó diplomát várnak, addig itt van ez a zölfülű kis p. aki még le se diplomázott, máris államtitkár és 2 milliós fizetése van.

Ebben az országban nem az boldogul, aki tehetséges, hanem aki közel ül a tűzhöz és tud nyalni. Ilyen ez a csaj is.

De ugye ez ugyanaz az ország, ahol egy senkiházi gázszerelőből pár év alatt az ország leggazdagabb embere lesz. Persze, biztos teljesen legálisan szerezte a vagyonát...

2019. dec. 20. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsen bajom személyesen Rácz Zsófiával, volt ENSZ nagykövet is, szóval biztos tud valamit. Az a probléma, hogy a fidesz úgy módosítja a törvényt, ahol akarja és ez történt most is.

Ezzel a "őtöbbrevitteminttekussolj" szöveggel meg menj el a kocsmába. Majd ha én is pártkáder leszek, lehet kapok tisztségeket :D

2019. dec. 20. 12:00
 9/12 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
100%
Amennyire olvastam, van releváns tapasztalata, nem is kevés, csak 22 évesen ez kissé magas pozíció első állásnak. Valószínűbb, hogy valakinek a kukiját tisztelhetjük a hölgyben.
2019. dec. 20. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
65%
Én nem irigykedek, szeretem ha a nyelvem legfeljebb csokitól barna :)
2019. dec. 20. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!