Miért nem tiltjuk be az aggresszív videójátékokat és filmeket?
Ja várj tudom milyen játék lenne keresztényebb...
Nézzünk régi, szép meséket. Olvassunk a gyereknek a legjobb klasszikusokból, népmesékből, balladákból.
Pl. a kislányról, aki karácsonykor megfagyott a hidegben. Másik kislányról, aki egy tömeggyilkos hasában végezte, majd miután azt lepuffantotta a vadász, vidáman kacarászva ugrott elő a farkas gyomrából. Az is szép történet, amelyikben megint csak egy kislányt megmérgez a mostohamamája. Többször is.
Vagy hogy ne csak kislányokról szóljon a mese, ott van a gonosz sertés, amelyik leforrázás által vett elégtételt. És így tovább…
Szerintem a kereszténységet kéne betiltani. Meg az ilyen kérdéseket.
Régen az emberek nem a moziba jártak hanem kivégzéseket nézni. A templomban is megkaptak mindent, sátán démonok pokol. Aztán délután a főtéren élve megsütöttek pár csecsemőt.
Mostmár lehet nézni a tv-ben fantasyt meg horrort akinek meg kevés a passzív bámulás az játszik. Erre van igény.
#13,16
Ha ti normálisak vagytok, akkor én mekegjek...
'hanem tanulni az erkölcs és hittant valamint a hazafias ismereteket'
Ha valaki nem akar hittant tanulni, nem kényszerítheted rá. Anyám se tanult ilyesmit, mégsem lett tőle kevesebb, ahogy én sem.. Apropó, miféle hazafias ismeretekről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!