Biodóm: Miért nem fizeti ki Karácsony a hiányzó 20 milliárdot a főváros pénzéből?
#4 Megint hazudsz?
Nem vonnak meg semmiféle támogatást a színházaktól.
Miért kell mindig hazudni? Ez a lételemed?
Takács elvtárs
Mi a hazugság abba hogy a színész társadalom felháborodott azon hogy egy pártkádert raknak a nyakukba vagy nem kapnak állami támogatást?
Meséld el kérlek! A kedvenc diktátorod pártja megszavazta a törvényt. Lételemed hogy letagadod a tényeket?
Vagy az a hazugság hogy Tahós (ah bakker mindig átnevezem véletlenül) Tarlós milliárdos hiányokkal adta át a főváros kasszát?
Kérlek linkeld be mekkora +al adta át ha hazudok......
Ilyenkor vagy eltűnsz vagy "sorosmigránslibsiemútnyócévezel" mert nem tudod cáfolni a tényeket.
Ne legyél már ennyire piti hazug alak. Ott van pár sorral feljebb, igen ostoba dolog eltagadni hogy hazudtál. NEM vonnak el semmilyen támogatást. Akkor sem ha neked ilyen ostoba elképzeléseid vannak.
Szóval NE HAZUDJ!
Bár tudom hogy lehetetlent kérek, mert nem is tudsz mást.
Tűzoltókra nincs pénz, de ilyen sz@rokra van?!
Ez az egész nem más, mint a nyíregyházi állatkert lekoppintása, überelése!
Csak arra nem ment rá a nemzet gatyája!
"Ne legyél már ennyire piti hazug alak. Ott van pár sorral feljebb, igen ostoba dolog eltagadni hogy hazudtál. NEM vonnak el semmilyen támogatást. Akkor sem ha neked ilyen ostoba elképzeléseid vannak."
Oké :D Akkor kérlek meséld el nekem miért volt a színész tüntetés ?
https://www.youtube.com/watch?v=40tUtRzqMcg
ŐŐŐŐ ja tudom már mert volt egy törvényjavaslata a fidesznek amit természetesen elfogadtak saját maguknak miszerint nem kap állami támogatást az a színház aminek az igazgatóját nem a fidesz nevezi ki mindenféle szakmai alap nélkül.
Takács elvtárs mindig csak lehazugozol de érvet még nem láttam tőled.
Egyszer megérjük azt is Takács elvtárs hogy érvelsz?
Takács elvtárs nem szép dolog a másikat rágalmazni, úgy hogy tudod nagyon jól nem mondasz igazat.
Kérlek valami linkkel vagy forrással támaszd már alá miről szól a törvényjavaslat ami országos szinten felháborította a színész szakmát.
Köszi Takács elvtárs hogy velem játszol.....
Kik tervezik ezeket a giga-szarokat, hogy képtelenek egy normális költségvetést készíteni?
Azt is a lábával kéne lógatni, aki így elfogadta a költségvetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!