Árokpart kérdése:
Ha most Gyurcsány kormány lenne és ugyanezt a TB törvényt hozták volna ők az emberek tiltakoznának ellene?
Figyelt kérdés
Szerintem biztos vagyok benne, hogy igen. Most miért nem teszik. Gondolok főképpen a kormánypárti szimpatizánsokra. Akkoriban egy hasonló, sőt ennyire nem is drasztikus egészségügyi törvényt akkor Sólyom László nem írta alá. Most Áder János aláírta. Csak azért mert ennek a kormánynak az ideje alatt történik ez a reform és nem az ellenzékhez köthető akkor ez most jó? Egyszerűen érthetetlen az emberi gondolkodásmód.2019. dec. 18. 21:07
1/10 anonim válasza:
A jobbereknek a legnahyobb bajuk a vizitdíj volt, amit a legtöbb európai országban alkalmaznak.
Csak a Fidesz mondta, hogy ezt Gyurcsány találta ki.
2/10 anonim válasza:
Hát de hát ha a Zórbán vessz ki a zsebünkbűl 300 Fórint hejjett nyólc ezeret Ft-ot akor minden rendben van !!!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem is értem egyszerűen mi van 2018-tól a kormánypártokkal. 2010-2014 között ugyan hoztak pár meredek intézkedést, viszont 2014-2018 között viszonylag egészen normális kormányzást folytattak. Még mondhatnám azt is, hogy szimpatizáltam velük, de amit most csinálnak az mindent alulmúl. Ennyire el akarják veszíteni a 2022-es választásokat vagy mi?
2019. dec. 18. 21:35
4/10 anonim válasza:
Nekem is csak a vizitdíj jutott egyből eszembe, (részben) amivel kormányt is lehetett buktatni. Pedig elég sok fideszes szavazó van, akik hátán fog csattanni ez a törvény. Hát így kell nekik.
5/10 anonim válasza:
horváth ágika kitalálta a tutit a fityesz meg javít rajta
6/10 anonim válasza:
Biztos nagy cirkusz lenne, az tuti.
7/10 anonim válasza:
És az ellenzék miért nem tiltakozik ellene, ha ennyire megverték a fideszt?
8/10 anonim válasza:
Én ellenzéki vagyok. Ezzel a TB módosítással kivételesen semmi gondom nincs. :D
9/10 anonim válasza:
Majd ha lentebb viszik a rászorultsági küszöböt,és nem fogja megkapni tb támogatást az állam által,akkor majd lesz egy réteg,aki bizony rájön miről is szól ez.
Van,aki szerint 47 ezerből is meg lehet élni,tudod.
És hát lehet kozmetikázni a statisztikákat is.
Minden rászorultsági alapon történő támogatás jövedelemhez,illetve 1 főre jutó jövedelemhez van kötve.
És ha te 1Ft-tal meghaladod,akkor már nem számítasz rászorulónak.
Sokan nem fogják ezt még fel.
10/10 anonim válasza:
Akkor balhé lenne, orbán habzó szájjal dumálna ez ellen, ahogy tette is minden ellen, amit az elmúlt 9 évben megcsinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!