A Gyurcsány kormány annak idején meghamisította a költségvetést?
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 07:41
1/12 anonim válasza:
Nem lehet tudni. De annyira biztosan nem, mint ahogy a FIDESZ teszi 9 éve.
2/12 anonim válasza:
Igen, erről is szól a őszödi beszéd,
"Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
"Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."
3/12 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet tudni. De, hogy az Orban mit csinál azt bezzeg igen.
Még szerencse, hogy 2006ban is volt index...
2019. dec. 7. 08:01
5/12 anonim válasza:
Kérdező az Orbán kormány csinált költségvetési trükközést 2002-be, amit Medgyessy említett az új egyenlőség beszélgetésén, hogy végül nekik kellett visszafizetni hogy úgy tűnjön mintha ők jól csináltak volna mindent és ők következők rontottak nagyot.
6/12 anonim válasza:
Asszem konkrét hamisítás nem történt, csak az egész ciklus alatt mást kommunikáltak, mint a valóság és titkolóztak. Nem tudom hol a határ a közvélemény megtévesztése és a hamisítás között.
7/12 A kérdező kommentje:
Tehát a Zorbán a hibás mert "úgy tűnt" mintha a szocik hibáztak volna. De valójában nem hibáztak. Vagyis de, de az is csak a Zorbán miatt volt😅
Színtiszta ellenzéki logika
2019. dec. 7. 08:59
8/12 anonim válasza:
hát persze, és titkosította a valódi adatokat
sőt még a titkosítást is titkosította
ja az nem is ő volt, hanem a zorbán
9/12 anonim válasza:
Kérdező figyelj, akkora baromságokat írsz hogy az hihetetlen, amit én leírtam az a 2003-as évekbe jelentett fejfájást, előbb tanuld meg a szavakat értelmezni aztán gyere föl erre az oldalra. Ellenzéki logika? Az ellenzéket jobban kritizálom mint az Orbán-kormányt. Meg ráadásul én Medgyessire hivatkoztam, amit ő mondott, vagyis ebbe semmi logikázás nincs ha hivatkozok másra. Aki vak hogy csak az egyik felet tudja kritizálni míg a másikat dicsőíti annak gratulálok hogy jutott el eddig a szintig, inkább részvétet érzek mint gyűlöletet azok iránt.
10/12 anonim válasza:
Igen, csak úgy mint most is, a kollégája, a felcsúti KISZ titkár csapata. Erről szólt az őszödi beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!