El fog határolódni a DK Gréczy Zsolt zaklatási botrányától, illetve le fog mondani a képviselő Úr?
A videóban beszél róla, és valóban láthatóak az üzenetek. Kirázott a hideg ettől ahogy hallgattam és olvastam az üzeneteket, kicsit tényleg olyan mint a filmekben a megszállott követők..
Forrás:
Most látom hogy az Index írt a zaklatásról.
A 444.hu hallgat a zaklatásról és helyette írnak egy jól időzített lejárató cikket az áldozatról, az Index pedig megpróbálja elhitetni az olvasóival, hogy az áldozat hazudik és nem történt zaklatás.
Ahelyett, hogy kiállnának az áldozat jogaiért. Én ezt nem értem, nem járna jobban az ellenzék azzal, ha megtisztulna az olyan politikusoktól, akik zaklatják a nőket? Példát kellene mutatni, nem pedig az áldozatot hibáztatni! Miért hiszik azt, hogy ők különbek a Fidesznél? Ugyanúgy a saját gazembereiket védik!
A "független" (balos) Index 1 darab képet tett be ami látszik, hogy nem képernyőmentés hanem egy szerkesztett kép.
Ezzel ellentétben a jobb oldali média videóval hozta le ahol látszanak rendesen az üzenetváltások.
A többi balos propaganda médium pedig vagy mélyen hallgat vagy lejárató kampányt indított a hölgy ellen és meg sem említik a zaklatást. Ez már mindennek az alja.
Nagyon szeretnéd "valahogyan" látni ezt az ügyet az a helyzet. Ez annyira jellemző amúgy a fideszesekre sajnos. A csaj jelölte be Gréczyt, ez már eleve bedobott csali, minek jelöl be egy mihazánkos egy DK-st?? De mindegy ettől még a vén hülye kecske tényleg ráharapott és elkezdte magát elég gázul futtatni, ez tény és mindenképp ciki neki! :D De aztán az index képernyőmentésen ott figyel a csaj másik nagy hazugsága, nem utasította vissza, ellenkezőleg, még adta is alá a lovat, és ezzel vége is a sztorinak, megbukott. Innentől már csak egy vén kecske és egy hülye liba kínlódása, semmiképp nem az a zaklatás aminek szerették volna eladni a propagandában. Ja és ha ez szerkesztett kép akkor nyilván hol a csajé ami a valódi, amin állítása szerint visszautasítja? Sehol, csak azért mert a videón belegörget, hogy ti fideszesek örüljetek, hogy júj nézd a bizonyíték, még sehol nincs. De sajnos még annyi eszetek sincs, hogy nincs is értelme hamisítani mivel az eredeti a telefonban megnézhető mindkét félnél, a facebook ezt még igazolni is tudja egy esetleges perben a bíróság számára, a biztos lebukás tudatában az ember nem hamisít.
#16 Tyűű ember..
Tehát hitelesebb az a indexes "képernyőfotó" (amin egyébként fullra látszik, hogy kamu hiszen nem így néz ki semelyik telefon képernyője. Hiányzik sok minden róla)
mint egy videó ahol konkrétan a Facebook alkalmazásába mutogatja, hogy miket írkált neki a hős szerelmes?!
Az meg, hogy azt mondja, hogy a hölgy jelölte be az miért is biztos? Ha az Index azt írja, hogy Zsolti azt mondta, hogy az ég zöld a fű kék akkor az is már tény lesz?
Az az Index cikk elég gyengére sikerült azzal a szerkesztett képpel úgy, hogy a másik oldal rendesen videóval mutatja be a dolgokat.
Na jó, én tényleg végignéztem a videót de tévedhetek. Konkrétan pontosan hány perc hány másodpercnél nézzem, ami a te vélekedésedet támasztja alá?
Azt meg megint igazolni fogja tudni a facebook, hogy ki jelölt be kit, de igazából ez meg van Gréczy facebook-os történetében is csak vissza kell görgetni és ha hazudik akkor meg a csaj simán villantja hamarosan a bizonyítékot, nem? Mert ha Gréczy jelölte őt akkor ott figyel felkérés nála. Sajnos a fideszesek ilyen egyszerű evidens gondolkodásra sem hajlandóak, azért lehet velük mindent megetetni. Na mindegy mondjad hol nézzem a videót most már kíváncsi vagyok.
#19 Éppenséggel pont iPhone-om van, szóval ez mellé ment.
De ha szerinted azon a képen minden stimmel akkor TE nem fogtál még sose iPhone-t de egyéb telefont sem.
Attól, hogy valaki írogat (heteken/hónapokon át), még nem lesz zaklatás. Sőt, alapból nem is született volna ennyi üzenet, ha már az elején megy a tiltás. Még olyan üzenetet se látok a videón, amin elutasítaná. Pali nyilván bepróbálkozott nála, de ez még nem bűncselekmény.
Legyen tiszta víz öntve a pohárba, hozzák nyilvánosságra a teljes beszélgetést. Viszont ez aligha fog megtörténni, mert valószínűleg mindkét félnek kínos dolgai derülnének ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!