A balliberális szavazók miért akarják előírni, hogy egy kereszténynek hogyan kell viselkedni?
31
Mert nem ismered a tízparancsolatot.
Nem úgy van,hogy a 10 parancsolat betartásával a legtöbb betegséget el lehet kerülni.
Akkor miért van ennyi beteg az országban?
Hol van az a sok keresztény?:D
"Ez emlékeztet engem egy kis osztrák káplár stílusára."
Akkor gyakrabban kellene ebben a kategóriában olvasgatnod és akkor majd lehet a Fideszesekre fog emlékeztetni, akik csodálkoznak, hogy miért nem olyan egy liberális, mint az elképzelésükben.
Állítólag a kesztény emberek életének iránymutatója a 10 parancsolat.
Sajnos mi liberálisok nem találtuk bennek utalást a k.rvázásra, narkózásra, sikkasztásra, korrupcióra. Biztos benne van a bibliában valahol apró betűvel.
Nem akarjuk megszabni senkinek sem hogy hogyan viselkedjen. Ha ez neki jól esik az ő dolga. Csak kicsit gusztustalan és álszent.
33
jól megy a terelés, látom.
de nem amiatt nyaltál be az előző "válaszodban" másnak(?), mint amivel terelsz, kis juhász
most már azt akarod előírni, hogy mikor mi a téma?
Keresztényként írom, hogy én nem érzem úgy, hogy a balliberálisok előírnák, hogy hogyan kell viselkednem. Politikusaik inkább csak hazudnak a kereszténységgel kapcsolatban (részben tudatosan, részben fogalmuk sincs a kereszténységről).
A fidesz a meg másik oldal, nála ez "pozitív propaganda" akarna lenni. Közös bennük, hogy egyik sem képvisel keresztény értékeket.
"Ferenc pápától idéznék, hogy kellene viselkedjetek, se fogadnátok meg, helyette én lennék a k*csög. Akkor miről beszélünk?""
Érdekes módon, egy baloldali vagy liberális megmondóembertől sem hallottam még pl. ezt idézni a pápától: "Olyan időszakban élünk, amikor az embernek mint Isten képmásának a megsemmisítése folyik. Európában, Amerikában, Latin-Amerikában, Afrikában, néhány ázsiai országban valóságos ideológiai gyarmatosítás folyik. Ezek közül az egyik – világosan néven nevezem – a gender! Ma a kisgyermekeknek az iskolában ezt tanítják: a nemét mindenki maga választhatja meg. Miért tanítják ezt? Mert a könyvek azoké az embereké és intézményeké, akik pénzt adnak neked. Ezek az ideológiai gyarmatosítások, amelyeket nagyon befolyásos országok is pénzelnek." Vagy ugyanígy az Evangélii Gaudium sem egy népszerű dokumentum ezen az oldalon... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!