Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális szavazók miért...

A balliberális szavazók miért akarják előírni, hogy egy kereszténynek hogyan kell viselkedni?

Figyelt kérdés
Ez nem vicces annak fényében, hogy elvileg ők nem vallásosak, de majd ők jól megmondják az irányelveket? Ez emlékeztet engem egy kis osztrák káplár stílusára.

2019. dec. 10. 12:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%
Én inkább azt rartom viccesnek, hogy a Fidesz kereszténynek nevezi magát, miközben az elvei olyan messze vannak a valódi kereszténységtől, mint Makó Jeruzsálemtől. Lassan a balliberálisok sokkal jobban betartják a tízparancsolatot, mint NER-lovagok
2019. dec. 10. 13:05
 12/37 A kérdező kommentje:

"Ferenc pápától idéznék, hogy kellene viselkedjetek, se fogadnátok meg, helyette én lennék a k*csög. Akkor miről beszélünk?"

Miért pont a legmegosztóbb pápától akarsz idézgetni? Miért nem mondjuk "Armand Jean du Plessis de Richelieu" bíborostól?

2019. dec. 10. 13:11
 13/37 anonim ***** válasza:
61%
A ballipsik nem szerveződnek szektába.
2019. dec. 10. 13:12
 14/37 anonim ***** válasza:
21%

Ekkorát ne hazudozz már csacsi öreg medvém :) Jó dinka vagy, ezzel csak ráerősítettél a kérdésben elhangzottakra.

2019. dec. 10. 13:13
 15/37 anonim ***** válasza:
67%
Talán mert a "balliberális" szavazók is finanszírozzák az egyházakat, amelyek egyébként asszisztálnak az ország szétveréséhez. Másrészt ugye állandóan hirdetitek ti újkomcsi "keresztények" az erkölcsi felsőbbrendűségetek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindenki bűnös, aki nem veletek van, miközben ti bármilyen erkölcsi határt átléphettek.
2019. dec. 10. 13:14
 16/37 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi hülyeséget honnan szedtek?

2019. dec. 10. 13:15
 17/37 Micimacko67 ***** válasza:
79%

#14-es..miben hazudtam?

Én egy kis városban élek, ahol gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit!

Azért úgy nagyjából lehet tudni, hogy ki milyen pályát futott be eddig!

Látom, hogy ki volt hit hű kommunista, most meg meggyőződéses keresztény...esetleg közben még volt liberális is...

2019. dec. 10. 13:21
 18/37 anonim ***** válasza:
60%

Balliberális vagyok és ateista. Nem igazán értem, hogy pontosan mire gondolsz a kérdésben? Jó lenne konkretizalni.

Egyébként szerintem az alapvető erkölcsök, társadalmi normák mindenkire vonatkoznak. Szerintem felülírják a sok esetben elavult keresztény normákat.

2019. dec. 10. 13:21
 19/37 anonim ***** válasza:
91%

Az irányelveket a keresztény egyházak mondják meg számotokra – ám ezeket sokszor nem sikerül alkalmaznotok, mert ellenkezik az érdekeitekkel. Pl. engem római katolikusnak neveltek, annak minden kötelezettségével együtt, így pontosan látom, hogy a legtöbb ember, aki ma üvölti a világba, hogy mekkora katolikus, valójában csak „divatkeresztény”, mert olyan szép a templomi esküvő, mert divatos megkereszteltetni a gyereket… ja, hogy be kéne tartani minimum a tízparancsolatot? Hogy minden vasárnap ott kéne figyelni a templomban? Hogy áldozni, gyónni kéne? Imádságot kéne mondani evés, lefekvés előtt? Ezek már olyan macerás dolgok, amit nem tesznek.

Igen, szar ügy, hogy nem szabad pl. lopni, és nincs szex házasság előtt, de ti választottátok magatoknak ezt a vallást, akkor kutya kötelességetek betartani a szabályait, nem csak kimazsolázgatni a menő dolgokat belőle.

Node miért is csodálkozunk, hiszen kormányunk „jó példával” jár elöl, miként kell ezt csinálni. Ott van pl. Rogán, aki – bár a katolikusoknál gyakorlatilag nincs engedélyezve a válás – már két esküvőjét kötötte isten színe előtt. Kíváncsian várom, a harmadikkal is sikerül-e meghekkelnie az egyházat.

2019. dec. 10. 13:27
 20/37 anonim ***** válasza:
64%
Írnál példát az állításodra kérdező?
2019. dec. 10. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!