Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayer Zsoltot miért tolja...

Bayer Zsoltot miért tolja ennyire a kormány?

Figyelt kérdés
Egy buta, alpári ember aki csak csúnyán tud beszélni.

2019. dec. 8. 03:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy írtam, nem egy ligában játszanak. Trágárkáról nincs földi halandó (már feltéve, hogy egyáltalán hallott róla), akinek a mocskos pofáján kívül más eszébe juthatna róla. Nektek sem, csak ti erre nagyon büszkék vagytok.

Bayer is mondott már csúnya szavakat, de neki jelentek meg könyvei, csinált dokumentum-filmeket, tévéműsorokat vezet, publikál.

Tudom, ti is szeretnétek magatoknak egy ilyet, de nektek csak trágárkák jutnak.

2019. dec. 8. 11:32
 22/29 anonim ***** válasza:
36%

Miért akarja lejáratni az ellenzék Bayert, ez itt a kérdés.

Lehet, hogy semmi mást nem értenek abból amit mond, csak a csúnya szavait?

Hát, az nem a Bayer hibája.

2019. dec. 8. 15:33
 23/29 anonim ***** válasza:
69%

Miért kéne Bayer Zsoltot megérteni? Egy idióta. Egy hete felrakott a blogjára egy cikket, miszerint júniusban bemutatásra kerül egy film, ami Jézust homoszexuálisként ábrázolja, és hogy ezt meg kell akadályozni:

[link]

Én, mint filmek után érdeklődő személy, egy szót nem hallottam még erről a filmről, úgyhogy rákerestem, és láss csodát, két perc alatt kiderült, hogy az egész egy hoax, nem létezik ilyen film és nem fogják júniusban bemutatni. Ez egy újságíró? Egy ócska provokatőr inkább.

2019. dec. 8. 16:11
 24/29 anonim ***** válasza:
69%

Elég nagy szégyen lenne, ha Bayer Zsolt önkormányzati képviselőként indulna egy választáson. Vajon ő 179-nél több, vagy kevesebb szavazatot kapna? Nagy Blankának ennyit sikerült teljesítenie idén, ő még nagyon fiatal és tapasztalatlan, de van még esélye arra, hogy 5 év múlva alkalmasabb jelölt legyen és megkomolyodjon kicsit. Bayer Zsolt esélytelen arra, hogy valaha is megkomolyodjon és alkalmassá váljon.

Természetesen a mostani állapotok alapján Nagy Blanka és Bayer Zsolt egyaránt alkalmatlan lenne bármilyen tudást és tapasztalatot igénylő politikával kapcsolatos munkakör betöltésére.

2019. dec. 8. 17:28
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

23

Nem kerestél elég alaposan, úgy néz ki. Időről időre előveszik a témát, főleg színházi előadás formájában.

Legutóbb Londonban -hol máshol- volt egy valami Creative Disruption Fesztiválon. Beszédes név.

A filmet róla '11-ben mutatták be valami amerikai fesztiválon.

2019. dec. 8. 17:53
 26/29 anonim ***** válasza:
28%
Az egy egyórás dokumentumfilm az amúgy 20 éves, nem éppen mainstream színdarabról. És 2011 nem júniusban lesz szerintem, tehát az egész egy fake news, hogy divatos kifejezést használjak. Megint mondom, ez egy újságíró, arra nem veszi a fáradságot, hogy annak utánanézzen, amit a blogjára kirak. A lényeg, hogy hergelje a közönségét, mert az élteti.
2019. dec. 8. 18:14
 27/29 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem kiváló "arca" a Fidesznek. A jövő generációinak látnia kell majd egyszer, milyen emberek éltették a Fidesz rendszerét.
2019. dec. 8. 18:50
 28/29 anonim ***** válasza:
60%
Igen, Bayert úgy kell mutogatni majd a gyerekeknek mint az állatkertben a pirosfenekű páviánt: látjátok gyerekek, ennek még annyi esze sem volt, hogy lemásszon a fáról; ez leesett - ettől ilyen ütődött!
2019. dec. 8. 19:47
 29/29 anonim ***** válasza:
21%
Most komolyan egy 18 éves lányt hasonlítgatnak egyesek egy 57 éves férfihez? Hát nem azért, de ez nem a lányra nézve ciki szerintem.
2019. dec. 8. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!