Akik nem tánogatták a Puskás stadion felépítését (a falábú focistáknak) azok majd az AC/DC meg az Aerosmith stb. koncertekre sem akarnak kimenni majd ugye?
Jön a nagy rockbanda:
-Turnét tartunk, aminek egyik állomása pont Budapest lenne. Kellene egy hely, ahol többtízezres koncertet meg tudunk tartani.
--Sajnos ilyen nem áll ilyen rendelkezésre.
-Valami azért csak akad, szabad terek, parkok...
--Vannak szép stadionjaink!
-Mennyire leharcoltak?
--Kérem, vadi új állapotban. Mintha még sose lett volna használva.
-Rendben. Előre több napra is kibérelnénk, hogy a hangrendszert, elektronikát és a többit felállítsuk.
--Az sajnos nem fog menni.
-Értem, bizonyára fontos nemzetközi meccsre gyakorolnak.
--Áh dehogy, évtizedek óta nem jutott ki a csapat. Egyszerűen csak nincs pénz a működtetésére.
Kérdező, sorold még...érdeklődéssel olvastam remek érveidet...
Ilyenkor mindig boldog vagyok, hogy ebben a kis országban ilyen remekül érvelő és széles látókörű emberekkel élhetek együtt...mint te is...
Tudnék érvelni ha akarnék. De nektek akik leszavaznak a Gyurcsányra, vagy vele összefogó akármelyik pártra, teljesen felsleges.
Aki megélte a 2002-10 közötti időszakot és mégis ezekre szavaz az veszett fejsze nyele.
A sok fotelforradalmár tini meg azert lázad ez ellen a rendszer ellen mert ebbe született bele. Az érvek nem számítanak nekik. Talán majd a gumilövedék fog. Csak akkor már késő lesz
Kérdező, köszönöm a megtisztelő válaszod...
Kíváncsi lennék, hogy téged a fideszes tevékenységben mi fogott meg igazán?
Mivel és miért tudsz azonosulni ezzel a párttal?
Sorolhatnám ha akarnám
Kezdhetném azzal, hogy alapból jobb oldali vagyok. Folytathatnám azzal, hogy közalkalmazottként megduplázta a fizetésem és jelentősen javitotta a munkakörülményeimet. Amiből te ugyanúgy prifitálsz ahogyan én is.
De ami a legfontosabb! A jelenlegi belpolitikai paletta ellenzéki pártjai közül,egynek sem szabad hatalomra kerülnie.
"Az orbán kormany alatt a válogatott legalább kijutott valahova.előtte mikor is?"
Hát nem is tudom, mikor voltunk utoljára VB-n? Kik voltak kormányon akkor?
Tegyük fel, okostojás, hogy apád fejébe veszi, hogy vesz egy Audi A8-ast, holott a család a lakáshitelt se tudja törleszteni. Anyucid rimánkodik, hogy ne vegyen Audi A8-ast, hanem koncentráljatok a hiteltörlesztésre, de apuci hajthatatlan, és megveszi a kocsit.
A család megy valahová, akkor az anyuci ne üljön be a kocsiba, mert ő ellenezte az autóvásárlást?
Intelligencia a csúcson!
Ennyi erővel én is feltehetem a kérdést, hogy használod-e az egészségügyi szolgáltatásokat, amikor magatartásoddal azt bizonyítod, hogy a stadion fontosabb, mint az EÜ! Kezeltesd magad a stadionban!
És képzeld, nem megyek AC/DC stb. koncertre.
"A kérdező egy troll. Ennyire hülye nem lehet valaki."
Nem troll, csak nála tökéletesen működik a fideszes agymosás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!