Akik nem tánogatták a Puskás stadion felépítését (a falábú focistáknak) azok majd az AC/DC meg az Aerosmith stb. koncertekre sem akarnak kimenni majd ugye?
A japok 2szer ekkora penzbol epitettek eg, ugyanekkora stadiont az olimpiara.. Annyi hogy ott van futopalya, de az sem dragitja meg annyival, csak a palya szele es a lelato kezdete kozott van meg 15meter..
Biztos a japanok is elloptak a felet.
A koncerteket bánnám, mert jókat sefteltem a jegyekkel. Másrészt, a zenével a világból kilehet engem zavarni, olyan bot füleim vannak.
Mint írták, nem magával a stadionnal van a baj. Azzal, ahogy és amennyiért épült.
Egy kis egyszerű matek:
Hány teltházas koncert/meccs kell ahhoz, hogy megtérüljön a stadion ára (mondjuk 5000 ft-os átlag jegyárral számolva)? (Természetesen az üzemeltetési költségeket,takarítást stb levonva).
Évi 10 eseménnyel számolva hány év alatt térülne meg?
Hány év a várható élettartama?
Megtérül-e a várható élettartam alatt a stadion ára?
A Koncerteket meghagyom Lőlő-nek ő úgy is nagy gitáros.
Én földig rombolnám az összes stadiont.
Semmi más csak a rezsim jelképe az ellopott biliárdokkal. (Ja meg a kerítés a másik.)
Javaslom vigyék oda a nemlétező migránsokat és az összes fideszes együtt rettegjen csak írják ki a kapu főlé hogy elmegyógyintézet. Azt mindenikek legyen tv a szobájában ahol 0-24 meg a migráns 1 hogy mikor jön a következő karaván. (Ami persze soha nem ér ide, mert nem is létezik.)
További jó rettegést. Hozzon nektek a Gyuri virgácsot.
"Keresztények"aha a Borkai meg a prostijai Habony meg a kokainozás.... Szórjon nektek a Rogán havat a helikopterről.
A Puskás stadion még önmagában okés is és indokolt is volt, bár nem egészen úgy, ahogy lett, mert így egy tájseb; kár, hogy ilyen magas, mert rontja Budapest tájképét
A másik, hogy iszonyatosan túl lett árazva, normál áron elfogadható lett volna
HA - és inkább ezzel van a gond - nem épül mellette minden sarkon stadion. Egyszerűen nincs ennyi stadionra szükség.
Összesen 2-3 olyan sport- és szabadidőkomplexum, ami nem csak focira jó. Ha csak ennyi lenne, akkor talán még nem is lenne olyan veszteséges az a néhány stadion. Csak mert ilyen koncert nem minden nap, még csak nem is minden hétvégén van.
A többi stadion árát meg lehetett volna tömegsportra fordítani, tanuszodákra, fittparkokra, futópályákra, stb. akkor tényleg az emberek egészségét szolgálná, de így. És amióta a századrangu soroksári csapat rommá verte a Puskás Akadémia csapatát, bebizonyosodott, hogy a jó foci nem stadion és nem is pénzkérdés, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!