Az origo.hu nevezhető nem kiegyensúlyozott tájékoztatást követőnek az alább leírtakhoz hasonló esetek alapján?
Dec.02.: hókáosz Budapest
és az Ország vonatközlekedésében, de másnap 2 egymás alatti cikk:
"MÁV: Nincsenek fennakadások a vonatközlekedésben"
vs.
"Demszky óta nem látott káoszt okoztak Karácsonyék, pedig csak néhány centi hó esett"
"Fidesz által pénzelt médiák: Origo, 888, pestisrácok, echotv, hírtv, MTV, TV2, össze megyei + városi hírlap
Nem fideszes média: 444, index, portfolio, RTL klub, ATV."
Már épp akartam cáfolni a fidesz által pénzelt jelzést, de aztán rájöttem, hogy nem szükséges, csak hangsúlyozni kell, hogy közpénzből pénzelt médiák, és az ECHO tv tényleg megszűnt.
Az ATV, nos nem ellenzéki, de minek is nevezzem: Német Sándor stb.-hez fonódik, ahhoz a személyhez, aki úgy nyilatkozott, hogy nem baj, hogy lopnak, ha a kereszténységet segítik, és már tök jó haverságban van Orbánnal. Szóval csak módjával: én álellenzékinek tekintem. Nem mondom, hogy hazudnak, de rendesen manipulálják az ellenzéki embereket, azzal, hogy más ilyen elterjedt ellenzéki csatorna nem nagyon van, amelyik ilyen mélységben politikai műsorokkal foglalkozik, így ellenzéki embereket nagy mértékben tudja megszólítani, szükség esetén terelni, vagy elbizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!