Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az origo.hu nevezhető nem...

Az origo.hu nevezhető nem kiegyensúlyozott tájékoztatást követőnek az alább leírtakhoz hasonló esetek alapján?

Figyelt kérdés

Dec.02.: hókáosz Budapest

és az Ország vonatközlekedésében, de másnap 2 egymás alatti cikk:

"MÁV: Nincsenek fennakadások a vonatközlekedésben"

vs.

"Demszky óta nem látott káoszt okoztak Karácsonyék, pedig csak néhány centi hó esett"

2019. dec. 3. 09:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
hetes echo tv megszűnt. Az ATV-t én nem nevezném ellenzéki tv csatornának. Ezért én nem is szoktam nézni. Összefüggés nagyon furcsa,hogy régi TV2-ősök vannak ott. Mocsok egy tv csatorna. Kárász lebuktatta magát mikor megvédte az egészségügyet.
2019. dec. 3. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:

"Fidesz által pénzelt médiák: Origo, 888, pestisrácok, echotv, hírtv, MTV, TV2, össze megyei + városi hírlap

Nem fideszes média: 444, index, portfolio, RTL klub, ATV."

Már épp akartam cáfolni a fidesz által pénzelt jelzést, de aztán rájöttem, hogy nem szükséges, csak hangsúlyozni kell, hogy közpénzből pénzelt médiák, és az ECHO tv tényleg megszűnt.

Az ATV, nos nem ellenzéki, de minek is nevezzem: Német Sándor stb.-hez fonódik, ahhoz a személyhez, aki úgy nyilatkozott, hogy nem baj, hogy lopnak, ha a kereszténységet segítik, és már tök jó haverságban van Orbánnal. Szóval csak módjával: én álellenzékinek tekintem. Nem mondom, hogy hazudnak, de rendesen manipulálják az ellenzéki embereket, azzal, hogy más ilyen elterjedt ellenzéki csatorna nem nagyon van, amelyik ilyen mélységben politikai műsorokkal foglalkozik, így ellenzéki embereket nagy mértékben tudja megszólítani, szükség esetén terelni, vagy elbizonytalanítani.

2019. dec. 24. 21:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebben benne van viszont, hogy ellenzékinek kell látszani, különben nem nézik tovább. Elég bizonyos témákat orrvérzésig nyomni: lásd migráncsozást, és még párat: nem csak a vallási műsorukban mondta Németh Sándor, hogy fúj migráncs, hanem a hírek is ezzel voltak tele túlzottan negatív színben feltüntetve őket.
2019. dec. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!