Támogatjátok a kormányt abban, hogy nem enged a bankadóból, és nem teljesíti az IMF és az EU kéréseit?
Nem!
Ha az én pénzemet szeretné használni akkor azt szeretném tudni, hogy miért kell neki, milyen lépeseket tesz azért, hogy azt a a pénzt visszatudja fizetni. Ha már én adom a pénzt akkor az én feltételeimet is teljesítse. Ha nem képes rá akkor így járt. Nincs pénz mehet máshoz.
Barom Fidesz!
70% te izraelben élsz ugye?? De nagy a szád....
Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyűt az imf-fel ezekkel az uzsorásokkal!Most nyomást gyakorolnak az országunkra,de nem szabad engedni nekik!Másfelöl meg a Jobbik is respektálta Orbán Viktor lépését hogy kiállt a bankadó mellett,és nem engedett az IMF követeléseinek!!
"Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyűt"
Én is ezzel értek egyet. Először kijelentik hogy vége a válságnak aztán meg megint a hitel felvételét meghosszabítását szorgalmazzák. Hülye ez az Eu. Kérdem én mi a búbánatos francnak hitel? Annyit költsünk amennyit termelünk azt csá.
16:39
nem élek izraelben, csak ellátok az orromnál is tovább
másrészről az imf adja a pénzt, nem mi teszünk nekik szivességet, hogy használjuk
00:47
De ha már ilyen okos vagy, elárulhatnád hogy miért jó az az országbak ha hitelből él és állandóan annak kamatait nyögi? Nem lenne jobb úgy átszervezni a "jóléti rendszerünket" hogy az állami bevételek fedezzék a kiadásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!