Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a kormányt...

Támogatjátok a kormányt abban, hogy nem enged a bankadóból, és nem teljesíti az IMF és az EU kéréseit?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem!

Ha az én pénzemet szeretné használni akkor azt szeretném tudni, hogy miért kell neki, milyen lépeseket tesz azért, hogy azt a a pénzt visszatudja fizetni. Ha már én adom a pénzt akkor az én feltételeimet is teljesítse. Ha nem képes rá akkor így járt. Nincs pénz mehet máshoz.

Barom Fidesz!

2010. júl. 20. 12:25
 22/28 A kérdező kommentje:
akkor a megszorítások mellett vagy?
2010. júl. 20. 16:05
 23/28 anonim ***** válasza:

70% te izraelben élsz ugye?? De nagy a szád....

Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyűt az imf-fel ezekkel az uzsorásokkal!Most nyomást gyakorolnak az országunkra,de nem szabad engedni nekik!Másfelöl meg a Jobbik is respektálta Orbán Viktor lépését hogy kiállt a bankadó mellett,és nem engedett az IMF követeléseinek!!

2010. júl. 20. 16:39
 24/28 anonim ***** válasza:

"Nem kell a k..csög hitelük és Orbán jól tette hogy felvete a kesztyűt"

Én is ezzel értek egyet. Először kijelentik hogy vége a válságnak aztán meg megint a hitel felvételét meghosszabítását szorgalmazzák. Hülye ez az Eu. Kérdem én mi a búbánatos francnak hitel? Annyit költsünk amennyit termelünk azt csá.

2010. júl. 20. 19:50
 25/28 anonim ***** válasza:
de hörögnétek, ha jövőre egy gramm hitelt nem vennénk fel
2010. júl. 20. 21:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Eddig is az volt a baj,hogy nyakra-főre vettünk fel hitelt és most is ezt nyögjük!Ez nagyon rossz taktika...
2010. júl. 20. 21:29
 27/28 anonim ***** válasza:

16:39

nem élek izraelben, csak ellátok az orromnál is tovább

másrészről az imf adja a pénzt, nem mi teszünk nekik szivességet, hogy használjuk

2010. júl. 21. 00:47
 28/28 anonim ***** válasza:

00:47

De ha már ilyen okos vagy, elárulhatnád hogy miért jó az az országbak ha hitelből él és állandóan annak kamatait nyögi? Nem lenne jobb úgy átszervezni a "jóléti rendszerünket" hogy az állami bevételek fedezzék a kiadásokat?

2010. júl. 21. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!