Emlékeztek rá mikor Gyurcsány Ferenc a parlamentben táncolt, hogy ez a pasi mennyivel emberibb volt, mint most a nyelvöltögető Orbán?
"Mert szerintem Gyurcsányt jobban érdekelte az emberek nyomora,sorsa,mint most Orbánt."
Vizitdíj, ágydíj, ezek mondanak neked valamit?
"Nem kell félni, nem fog fájni!" - ennél cinikusabb mondatot még politikus szájából nem hallottam, nem hogy a miniszterelnöktől, amikor megszorításokat jelentett be... Jah, nagyon emberi volt.
Különben is, te azon méred a politikusokat, hogy melyik emberileg a szimpatikusabb? Nem inkább annak kéne számítania, ki mit tesz?
Egyébként a Gyurcsánynak a mai "demokrácia kedves európai bácsija" imázsa csak egy felvett póz, ne hidd már egy percig, hogy valódi kedvesség van mögötte! Csak rájött arra, hogy ezzel szavazatokat nyerhet, azért játssza az agyát, mindig is ezt csinálta. Ha hatalomra kerül, ugyanolyan gőgös, arrogáns és utálatos lesz, mint amikor miniszterelnök volt.
előző: "Nem inkább annak kéne számítania, ki mit tesz?"
De!
A legféltettebb kincsünket, a demokráciát Orbán ezerrel bontogatja - csak te a nagy vakságodban ezt nem veszed észre!
Azt hazudja hogy az ország jól teljesít, miközben 85 euró/hónap a minimál nyugdíj, és a világ legmagasabb ÁFÁját tartja fenn! Gyerekek éheznek - most karácsonykor minden áruháznál megy a koldulás a rászorulóknak, az éhezőknek mert annyian vannak Szombathelytől Nyíregyházáig! képtelenség normális polgári életet élni!
Ez az ország már jobban hasonlít a Rákosi-féle csődtömegre, mint egy boldog európai országra!
Ez az "illiberalizmus" a legjobb bizonyíték arra, hogy a miniszterelnöknek elment a csöpp esze is!
#12 Szép kis mese amit leírtál.
De csak enmyi, egy balliberális mese.
#11 vagyok, elárulnád, hogy hol beszéltem én Orbánról? Szóba se hoztam a témát, megvan a véleményem a fideszről is.
Egyébként emlékszem arra az időre, amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök. Ugyanolyan elutasítottság volt iránta és az mszp-szdsz iránt, mint most ami a fidesszel szemben van. Sőt, sokkal nagyobb. Gyurcsány egy beszédet nem tudott úgy elmondani, hogy ki ne fütyülték volna, ha az utcán ment, testőrök hada fogta körül, de még úgyis többször is szemenköpték. Paradicsommal dobálták stb. Olyan közutálat övezte az egészet, hogy csodálkozom, hogy ma már erre senki nem akar emlékezni.
Egyébként lehet, hogy ezt nem hiszed el, mert 12 éves vagy, és nem éltél még akkor, de legyen elég bizonyíték arra, amit írok, hogy 2010-ben nem véletlenül nyert elsöprő többséggel a jobboldal, és szerzett kétharmadot, még az előző választási rendszerben...
Egyet nem bírok megérteni, hogy ti tényleg ennyire, ennyire hülyék vagytok, hogy csak azért, mert most Orbánt utáljátok, visszaválasztanátok a bukott baloldalt??? Remélem ez soha nem fog megtörténni, mert akkor elmegyek Magyarországról, és azt is letagadom, hogy magyar vagyok. Mert ha tényleg ennyire sötét ez a nép, akkor igazából meg is érdemli a sorsát. Tudod mit? Szavazzátok vissza Gyurcsányt, aztán fizessétek a vizitdíjat, az IMF hitelekbe meg dögöljetek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!