Emlékeztek rá mikor Gyurcsány Ferenc a parlamentben táncolt, hogy ez a pasi mennyivel emberibb volt, mint most a nyelvöltögető Orbán?
Neked még nem szóltak hogy miniszterelnöknek választották meg gyurcsányt akkoriban és nem táncos komikusnak?
A világ legkártáékonyabb országvezetői között szerepel. Köszönheted neki az imf gigahitelt, eladósodást, devizaválságot, 10% feletti munkanélküliséget, kórházeladást és bezárást, több ezres pedagógus és egészségügyi dolgozó elbocsátását, közalkalmazottak 13. havi juttatásának elvtelét - csak hogy pár apróságot említsek.
Aztán közben meg nem csináltak semmit ami az ország javát szolgálta volna. Ő mondta, ekkora böszmeséget még nem csinált senki mint ők kormányon.
Ha neked ez kell, menj cirkuszba!
Pontosan mit szeretnél megtudni? Döntsük el, melyikük a jobb?
"Bezzegazorbán" "bezzegagyurcsany" kommentek 3..2..3..
"Pontosan mit szeretnél megtudni? Döntsük el, melyikük a jobb?"
Így van,hogy szerintetek melyikük törődött többet az emberekkel a néppel Orbán vagy Gyurcsány?
Mert szerintem Gyurcsányt jobban érdekelte az emberek nyomora,sorsa,mint most Orbánt.
5# Én voltam a 2-es, nem rossz szándékból írtam azt, amit.
Az a baj, hogy sok sok év után még mindig ők a két alternatíva... Már rég nem arról kéne vitatkozni, melyikük emberibb. Az, hogy még mindig itt tartunk, nagyban minősíti a politikát úgy ahogy van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!