Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét a dolgozóktól?
Tegnap hallottam TV-ben hogy Józsefvárosban vagy hol az új ellenzéki polgármester elvette az összes önkormányzati dolgozó 13.havi illetményét ; óvodai dolgozók, tanárok stb...
Ez igaz? Miközben a saját illetményüket megemelték. Miért tette?
A szerződéses jogviszonyból nem következik a munkaidő megváltozása.
Sőt, a közalkalmazotti státuszból sem következnek a szabad hétvégék!
Üdv:
egy közalkalmazott tanár, aki hétvégén érettségiztet, felvételiztet, osztálykirándul, táboroztat, jár továbbképzésre, ír portfóliót, stb.
Nem tudom most hogy van -2007-ben elmentem nyugdíjba-, de nekünk közalkalmazottaknek nem járt túlóra.
A munkaidő elvileg 8-tól 16.30-ig tartott, ill. amig volt munka.
32
nem rég voltalfogadva a "rabszolgatörvény"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Miért tette? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
- "elvette a dolgozók 13.havi illetményét"
- "a saját illetményüket megemelték"
✅ Ezt bal-liberális/szoci nyelven úgy mondják, hogy :
☑️ ◾️ ◾️ ◾️ ÁTCSOPORTOSÍTÁS ◾️ ◾️ ◾️
✅ Mindig ezt csinálják, bevett balos szokás.
✅ Ide oda rakosgatják a pénzt, költségvetési hiány betömésére.
❌ Egyik évben a hatósági szervektől veszik el, és rakják az egészségügybe. Majd a kövi évben az egészségügytől veszik el - és átcsoportosítják az oktatásügybe...
⭕️ Ez olyan mint a TOLOGATÓS KIRAKÓ - mindig fenn marad a költségvetési hiány ! Mert semmit nem alkotnak/hoznak létre, semmit sem tesznek. CSAK ÁTCSOPORTOSÍTANAK IDE-ODA ...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Miért tette? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Csak most a "(az összes önkormányzati dolgozó 13.havi illetményét ; óvodai dolgozók, tanárok stb..)" -tól vették el
- és
ÁTCSOPORTOSÍTOTTÁK maguknak :)
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Nem vette el. Fizette amíg bírta. 8 év kormányzásból 7 évig.
Utána jött a fidesz, ami 10 évig nem fizetett semmit, majd adott egy hetit, és most a választás évében hitelből kicsenget egy egész havit.
Pedig az utolsó érdemi választási igéretük még 14. havi volt. 2010-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!