Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét a dolgozóktól?
Tegnap hallottam TV-ben hogy Józsefvárosban vagy hol az új ellenzéki polgármester elvette az összes önkormányzati dolgozó 13.havi illetményét ; óvodai dolgozók, tanárok stb...
Ez igaz? Miközben a saját illetményüket megemelték. Miért tette?
Hülyeség.
Orbán ge*imeg gyurcsány pajtás vették el.
A szocik vezették be valamikor a 13. havi közalkalmazotti bért és nyugdíjat. A válság idején Bajnai szüneteltette a válság idejére. A válság elmúlt, de elmúlt Bajnai is, a fidesz pedig azóta sem adta vissza,de minden parlamenti ülésnapon legalább egyszer az ellenzék fejéhez vágja, hogy elvették.
A közalkalmazottak méltányos megfizetése nem önkormányzati, hanem állami feladat.
"Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét ...?"
Nem. A dolgozókét vette el, nem a sajátját, tehát "elvette a 13. havi illetményÜKET a dolgozóktól".
Kérdező!
Te ugyanolyan hantabandás vagy mint a vezéred! Annyi csak a különbség köztetek, hogy neked még nincs strómanod.
"én még nem láttam senkit a 13. hónapban dolgozni"
És bárányfelhőt bégetni? Attól még úgy hívják.
A közalkalmazottaknak "járt" a 13. havi bér. A többi szférában vagy adtak, vagy nem. Rendszerint arra hivatkozva, hogy "nincs csak 12 hónap". Nagyjából egy időben 2007-ben, vagy 2008-ban vették el a 13. havi nyugdíjjal együtt, ami minden nyugdíjasnak járt.
Pikó átadás-átvétel nélkül kirugra azokat a szakembereket, akik kezelték a kerület hónlapját. Az újaknak még annyi eszük sem volt, hogy a szolgáltatóhoz fordulva bármikor kérhettek új belépési jelszót.
Mi ez, hogy "valószínű elvitték a vincsesztereket is"?
Igazán jó szakemberek lehetnek az újak, akik még ennyit sem tudnak biztosra megállapitani.
Ez kb. olyan, hogy: lehet, hogy elvitték a szolgálati kocsik kerekeit.
29
Én egyetemi dolgozókról tudok, akiket nem rég raktak át szerződéses jogviszonyba.
Micsoda boldogság lehet azért a havi 150-ért még hétvégén is dolgozni (ha akkor is van munka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!