Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék tényleg elvette a...

Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét a dolgozóktól?

Figyelt kérdés

Tegnap hallottam TV-ben hogy Józsefvárosban vagy hol az új ellenzéki polgármester elvette az összes önkormányzati dolgozó 13.havi illetményét ; óvodai dolgozók, tanárok stb...

Ez igaz? Miközben a saját illetményüket megemelték. Miért tette?

2019. dec. 2. 08:26
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
45%

Hülyeség.

Orbán ge*imeg gyurcsány pajtás vették el.

2020. júl. 9. 22:37
 22/55 anonim ***** válasza:
30%
Igen, Pikó András elvette.
2020. júl. 10. 02:01
 23/55 anonim ***** válasza:
88%

A szocik vezették be valamikor a 13. havi közalkalmazotti bért és nyugdíjat. A válság idején Bajnai szüneteltette a válság idejére. A válság elmúlt, de elmúlt Bajnai is, a fidesz pedig azóta sem adta vissza,de minden parlamenti ülésnapon legalább egyszer az ellenzék fejéhez vágja, hogy elvették.

A közalkalmazottak méltányos megfizetése nem önkormányzati, hanem állami feladat.

2020. júl. 10. 23:50
 24/55 anonim ***** válasza:
19%

"Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét ...?"

Nem. A dolgozókét vette el, nem a sajátját, tehát "elvette a 13. havi illetményÜKET a dolgozóktól".

2020. aug. 17. 18:51
 25/55 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező!

Te ugyanolyan hantabandás vagy mint a vezéred! Annyi csak a különbség köztetek, hogy neked még nincs strómanod.

2020. dec. 10. 08:47
 26/55 anonim ***** válasza:
75%
én még nem láttam senkit a 13. hónapban dolgozni.
2020. dec. 10. 22:12
 27/55 anonim ***** válasza:
80%

"én még nem láttam senkit a 13. hónapban dolgozni"

És bárányfelhőt bégetni? Attól még úgy hívják.

2020. dec. 10. 22:15
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

A közalkalmazottaknak "járt" a 13. havi bér. A többi szférában vagy adtak, vagy nem. Rendszerint arra hivatkozva, hogy "nincs csak 12 hónap". Nagyjából egy időben 2007-ben, vagy 2008-ban vették el a 13. havi nyugdíjjal együtt, ami minden nyugdíjasnak járt.

Pikó átadás-átvétel nélkül kirugra azokat a szakembereket, akik kezelték a kerület hónlapját. Az újaknak még annyi eszük sem volt, hogy a szolgáltatóhoz fordulva bármikor kérhettek új belépési jelszót.

Mi ez, hogy "valószínű elvitték a vincsesztereket is"?

Igazán jó szakemberek lehetnek az újak, akik még ennyit sem tudnak biztosra megállapitani.

Ez kb. olyan, hogy: lehet, hogy elvitték a szolgálati kocsik kerekeit.

2021. szept. 10. 10:26
 29/55 anonim ***** válasza:
86%
Hány embertől vették el a közalkalmazotti státuszt, inkább azzal kellene kampányolni! Ja, azt éppen a vezéretek vette el sok tizezer embertől? Az nem számít? A múzeumi dolgozók (figyelem VIII. kerület) akik sok éve tudósként éltek és dolgoztak, most egy tollvonással senkik lettek, jóval kevesebb fizetésért. Ezt nagyon sokan nem vállalták. Még hogy 13 évi fizetés!
2021. szept. 10. 22:54
 30/55 anonim ***** válasza:
70%

29

Én egyetemi dolgozókról tudok, akiket nem rég raktak át szerződéses jogviszonyba.

Micsoda boldogság lehet azért a havi 150-ért még hétvégén is dolgozni (ha akkor is van munka).

2021. szept. 11. 03:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!