Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét a dolgozóktól?
Tegnap hallottam TV-ben hogy Józsefvárosban vagy hol az új ellenzéki polgármester elvette az összes önkormányzati dolgozó 13.havi illetményét ; óvodai dolgozók, tanárok stb...
Ez igaz? Miközben a saját illetményüket megemelték. Miért tette?
"Oké, utánanéztem. Valami tényleg történt, de nem elvétel. Persze, a kormánymédia visít, jó szokása szerint.
A válasz 18%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad."
Utoljára akkor hallottam ilyen primitív kifogást, amikor azt mondták, hogy a TAO-támogatás nem közpénz. Titeket a kormány tanított meg hazudni? Nektek pártállástól függetlenül kritikusnak kellene lennetek, ennek ellenére tapsoltok amikor egy ellenzéki politikus adót emel, vagy közpénzt lop. Borkai miatt hisztiztetek (jogosan), de Lackner Csaba nem zavar titeket. Kettős mérce?
"Ha a Fidesz emeli a szakmunkások és a tanárok bérét és támogatja a családokat, az viszont felháborító."
Nem mondod? Rajtad kívül látta még valaki?
Kovács Zoltán Misi, te vagy az?
"Az ellenzék tényleg elvette a 13. havi illetményét a dolgozóktól?"
Viszont, Dr. Felcsúti Soros Mihály Budavári Pasa vissza adta! Tíz éve volt rá.
Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!