Ezen az oldalon miért védi mindenki a gazdagokat?
Az elöbb is volt egy kérdés hogy meg kéne őket jobban adóztatni és aki azt irta hogy meg kéne azt lepontozták 0%-ra
Talán mindenki burzsoá ezen az oldalon?
Aki gazdag az többet keres és többet költ, ergó több adót fizet. (több ÁFA, SZJA, teljesítményadó stb...) Minek kellene még pluszba adózniuk?
Mondom ezt úgy hogy csóró vagyok...
Ezt adta ki az itteni fidelitasz tagoknak házi feladatba Helirogántonci Propaganda minisztériuma.
Ne gondold túl, csak kell nekik a krumpli ne haljanak éhen a dübörgő gazdaságba és a jólétbe.
Az állam
Menjenek is el,nem szeretjük őket
Én nem vagyok burzsoá, de
- céget alapítani nem a szegények fognak, hanem a gazdagok, ezáltal pörgetik a gazdaságot, munkát adnak másoknak
- aki gazdag, az abszolút értékben többet vásárol, ezáltal is jót tesz a gazdaságnak
- és többet is adózik
- és jobban képes hatni a környezetére is
Attól, hogy a szegények utálják a gazdagokat, még nem lesz több pénzük, és attól sem, ha a gazdagokat szívatjuk mindenféle plusz adónemmel.
Ezen az oldalon liberálisok vannak,azok meg közel sem baloldaliak.
Igen,alakuljon ki újból.Ez az újraelosztás lényege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!