Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen az oldalon miért védi...

Ezen az oldalon miért védi mindenki a gazdagokat?

Figyelt kérdés

Az elöbb is volt egy kérdés hogy meg kéne őket jobban adóztatni és aki azt irta hogy meg kéne azt lepontozták 0%-ra

Talán mindenki burzsoá ezen az oldalon?

2019. nov. 27. 14:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
A gazdagokat nem lehet megadóztatni, ez egy baloldali álom. Külföldre mennek, átiratják másra, és a gazdaság is visszaesik. A tolvajokat kéne elővenni, de jogilag őket is nehéz. Bár egy baloldali számára minden gazdag tolvaj...
2019. nov. 27. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
63%

Aki gazdag az többet keres és többet költ, ergó több adót fizet. (több ÁFA, SZJA, teljesítményadó stb...) Minek kellene még pluszba adózniuk?

Mondom ezt úgy hogy csóró vagyok...

2019. nov. 27. 14:16
 3/15 anonim ***** válasza:
65%

Ezt adta ki az itteni fidelitasz tagoknak házi feladatba Helirogántonci Propaganda minisztériuma.

Ne gondold túl, csak kell nekik a krumpli ne haljanak éhen a dübörgő gazdaságba és a jólétbe.

2019. nov. 27. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
39%
És ha a gazdagok elmennek, ki ad kenyeret és munkát a népnek?
2019. nov. 27. 14:59
 5/15 A kérdező kommentje:

Az állam

Menjenek is el,nem szeretjük őket

2019. nov. 27. 15:08
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
#5 Az állam nem tud mindent eltartani, nincs miből/akkor is lennének gazdagok akik vezetik az államot és a munkahelyeket...
2019. nov. 27. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Én nem vagyok burzsoá, de

- céget alapítani nem a szegények fognak, hanem a gazdagok, ezáltal pörgetik a gazdaságot, munkát adnak másoknak

- aki gazdag, az abszolút értékben többet vásárol, ezáltal is jót tesz a gazdaságnak

- és többet is adózik

- és jobban képes hatni a környezetére is

Attól, hogy a szegények utálják a gazdagokat, még nem lesz több pénzük, és attól sem, ha a gazdagokat szívatjuk mindenféle plusz adónemmel.

2019. nov. 27. 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
A kérdés hazug, mert ez nem igaz, sokkal több a baloldali, ahogy a legtöbb oldalon. Ha eltünteted a gazdagokat, a szegényekből újra gyorsan kialakul egy gazdag réteg. A kommunizmust láttuk, hogy működik-e.
2019. nov. 27. 15:41
 9/15 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon liberálisok vannak,azok meg közel sem baloldaliak.

Igen,alakuljon ki újból.Ez az újraelosztás lényege

2019. nov. 27. 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon tudom tisztelni a gazdag embereket, ha a vagyonuk nagy részét jótékony célokra használják, nem kergetik mindenhol a profitot, és emelett példamutató életet élnek. Viszont az olyan gazdagokat jobban megvetem mint egy kutyát akinek 6 bmwje van, képes leépíteni 500 embert mert éppen úgy éri meg neki, szennyezi a környezetet, nagyobb az ökológiai lábnyoma mint a yetinek, de abban van a pénz, még úgy is megéri hogy kifizeti a birságot környezetszennyezésért, mert akkora benne a profit. Néha felcsapnék robin hoodnak hogy kikezdjek az ilyen vállalati nagyfa szfejekkel
2019. nov. 27. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!