Soros-tervet a pedagógus szakszervezet hajtaná végre?
"A pedagógus és más szakszervezetek által ma bejelentett tüntetés, ismét az ellenzék és a Soros-hálózat politikai céljait, nem a pedagógusokat, pláne nem a gyermekeket szolgálja," olvasható az Emmi pénteki közleményében
A PDSZ cáfolja a Soros kötődését.
Mi lehet az igazság?
Hogy nekem mennyire tele van a faxom az ilyen ....-al, akik nem képesek látni a lényeget!
Ha valakik baxxák az idegeit Orbáng'cinek, akkor az Soros-bérenc!!!!!!!
Nem fogtátok még fel, b'rkák?
Mintha több pedagógus szakszervezet lenne, nem? De eleve a "demokratikus"-nak a nevükben elég rosszízű áthallása van.
A "cáfolja a soros kötődését"-ről; miért, talán mondta eddig bárki, hogy igen, minket sorosék pénze indított el, pártfogol, pénzel, tart fenn, stb.?
Még azok se, akikre rábizonyították, hiszen akkor oda a hitelük, vége a függetlenobjektív csak másoknak akarokjót- ságuknak.
#2 vagyok:
Ha a Soros egy akkora qrva nagy ász hogy mindent képes befolyásolni, mindent irányít , és mindenkit megvesz, akkor hogy a p'csába nem rakta még 2 méter mélyre azt a büdös csúti köcs'göt?!
Ha Soros tényleg kipécézné Orbánt, akkor egy hónapot sem adnék annak a kis b'zinak a sleppjével együtt!
21:16: na erről van szó, ez nem esik le a droidoknak. Soros akkora nagy ász állítólag, hogy a kisujjával bedöntötte az angol fontot. Akkor mennyibe lenne neki ugyanezt megtenni a magyar gazdasággal?
Unalmas.
Szívesen válaszolnék, ha tudnám, hogy mi is az a Soros terv!
Hazudozást, meg sok marhaságot hallottam már ezzel kapcsolatban, de én (hát ilyen háklis vagyok) szeretném pontosan tudni! Még azt sem tudják megmagyarázni, hogy mi is az a "Nyitott társadalom"?
9
Csak a keresőbe kéne beírnod, és máris tanulhatnál valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!