Hogyan írnátok (most direkt mindent kisbetűvel írok) : boldog karácsonyi ünnepeket kíván a kunfehértói pedagógus szakszervezet?
Figyelt kérdés
A kérdés az, hogy hol írjak kisbetűt vagy nagybetűt, tanácstalan vagyok!2008. dec. 18. 08:44
1/5 anonim válasza:
Khm...pedagógusok :( Ezért (is) nézik le ennyire őket. Pedig nem ezt érdemelnék. Én így írnám: Boldog karáncsonyi ünnepeket kíván a Kunfehértói Pedagógus Szakszervezet! (gondolom ez a szakszervezet neve).
Remélem, hogy tudtam segíteni!
2/5 anonim válasza:
Amennyiben a "Kunfehértói Pedagógus Szakszervezet" a szervezet neve, akkor Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Kunfehértói Pedagógus Szakszervezet.
Ha csak "Pedagógus Szakszervezet" a neve, ami mellesleg Kunfehértón van, akkor Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a kunfehértói Pedagógus Szakszervezet.
3/5 vav22 válasza:
Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Kunfehértói Pedagógus Szakszervezet!
-egy 20 éves nem tanár-
4/5 anonim válasza:
Én a "Karácsonyi"-t is nagy betűvel írnám. Lehet, hogy nem helyes, de akkor is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak! Szerintem: Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a kunfehértói Pedagógus Szakszervezet! Így írtam mindenhová, egy mellesleg pedagógus...
2008. dec. 20. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!