Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket az Orbán kormány...

Titeket az Orbán kormány miben szorított meg?

Figyelt kérdés
Mennyi vel lett rövidebb a pénztárcátok a megszorításoknak "köszönhetően"?

#megszorítás #mélyszegénysé
2019. nov. 22. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:

És akineknek segített a csok?

Kamatmentes babaváró?

Ha nem lesz gyerek akkor is minimális a többlet, nem fog senki belerokkanni.

Vokt ehhez hasonló támogatási rendszer 2010 előtt?

Egyedülálló fiatalként nehéz. De aki párban gondolkodik azok támogatást is kapnak.

Ha esetleg gyereket is szül azt az állam szintén megköszöni.

Orvos van. Béremelest is kaptak és kapni is fognak. Létszámhiány is van ez igaz. De hogy nincs orvos az erős tulzás.

Kroház összevonások valoban voltak (ahogy 2010előtt is) ami sajnálatos.

A bölcsödei és az ovadai férőhelyek folyamatosan emelkednek, elég utánna nézni illetve én kapásból 2 építkezést tudok mondani a városomban.

Benne van a családvédelmi akciótervben.

Az hogy nincs rendőr szintén nem igaz, több van mint 2010 előtt. De! Létszám hiany igy is van az igaz.

A bűnözés is csökkent.

Ha te többször is belefutsz egy csaló vallalkozóba akkor lehet benned van a hiba.

Hogyan verik szet a bíróságokat?

1000ft orabér. Ennél akkor is többet kell kapni ha a minimálbérhez vagy viszonyítva. Amit ugye a tavalyi 8% utan most megint megemelnek 10-el

Aki nem hajlando elmenni napi 10 - 14ezer forintért dolgozni 8-12 orát, legalább addig amig nincsen más az meg is érdemli a sorsát.

Az hogy buszjáratokat töröltek szintén sajnálatos de azt lehet h inkább a közlekedési vállalaton kéne szamon kérni nem a miniszterelnökön

2019. nov. 22. 15:27
 22/75 anonim ***** válasza:
88%

Kijavítottam, így már igaz:

"Egyedülálló fiatalként nehéz. De aki párTban gondolkodik azok támogatást is kapnak."

2019. nov. 22. 15:40
 23/75 A kérdező kommentje:

Arról, hogy neked nem lehet gyereked arról senki nem tehet. De még az orbán sem.

De te ezért nem leszel hátrányosan megkülönböztetve, holott mégis igy teszel.

Azért gyenge a forint mert alacsony az infláció ha emelve lenne a jegybanki alapkamat erősödne az forint de nőne az infláció.

Csak az veszi észre hogy gyenge a forint aki sokat jár külfödre és vált.

A karaj pedig 1500 körül van.

A médiat szétverték?

Aztán miért? Mert most egyáltalan a hír tvn-kívül más is van nekik?

Régen jobb volt tudom. A megyei napilapok balosok voltak, a "független" közmédiában a Gyárfás meg a Napkelte dübörgött, az rtl-en a heti hetesben gyűlölhették a magyart stb stb...

A fidesznek milye volt? Csak a hír tv. Nem volt index, 444, hvg, 24, 168óra, atvh, klubb rádió, rtl klubb. Soroljam?

Hogy verték szét az oktatást?

Egyre több a pedagógus manapság látom. Még, hogy hiányszakma😁

2019. nov. 22. 15:50
 24/75 mindentudó99 ***** válasza:
25%
600 ezres fizuból 200 ezres lesz. Persze szokás szerint ezt se magyarázza meg . Csak lenulláz és lelép. Ez kb csak úgy lehet ha az előző kormány kitartottja volt és választás után lecserélték. Ha ez megnyugtat egy esetleges kormányváltaskor is ugyan ez lenne. Akkor meg fidesz embereit rúgják majd ki. Így megy ez.
2019. nov. 22. 15:51
 25/75 A kérdező kommentje:

Látom megy a matek. Szépen osztod szorzod hogyan EMELKEDTEK a bérek😁

De nekem az eredeti kérdésem ugye az volt hogy tőled/tőletek mit vettek el?

Nem nincs 3 gyerekem. De ha lenne örülnék ha a bruttómat kapnám kézbe. És tudod miért? Mert tudnám hogy 2010 előtt ilyen sem volt.

2019. nov. 22. 15:55
 26/75 A kérdező kommentje:

Tehát aki gyereket vállal az fideSSes.

Értem.

2019. nov. 22. 16:09
 27/75 anonim ***** válasza:
30%

-áfa

-"chipadó"

-baleseti adó, és a kgfb díj triplázása, amitől minden évben emelkedik a díj, annak ellenére, hogy károkozás hiánya miatt egyre jobb bónusz kategóriában vagyok

-telefonadó

-forint gyengítése miatti importcikk drágulás

-második útdíj

2019. nov. 22. 20:50
 28/75 anonim ***** válasza:
76%
50%al. Van egy kiskereskedésem a kerületben 15 éve egy üzletsoron. A fidesz szerint az ilyen kereskedőknek plazakban van a helye és a vevők is menjenek oda ha vásárolni akarnak. Ezért elbontották az üzletsort. Nagynehezen kaptam máshol helyet a kerületben de a 15 éves vevőköröm fele még mindig keres. Szerencsére elzavarták a fideszt a kerületből ezért remélem az ellenzék hozzáállása a kiskereskedőkhöz az emberközelibb vásárlashoz és az olyan vállalkozásokhoz amire egyértelmű igény mutatkozik azt nem söprik el egy pillanat alatt.
2019. nov. 22. 21:27
 29/75 A kérdező kommentje:

Ne vegyél rá mérget

2019. nov. 22. 22:54
 30/75 anonim ***** válasza:
20%

Az életben kb. mindenben. Gyurcsány alatt a zsebpénzem több volt mint most a fizetésem. És az a durva hogy ez csak enyhe túlzás, pedig erős túlzásnak kéne lennie normál esetben. 3 éves voltam, azt se tudtam mi a pénz, de húsvétkor a rokonoknál összejött vagy 30 ezer locsolópénz (amit aztán persze szüleim elvettek), most meg hogy felnőttként kéne a pénz, húsvétkor örülök ha süteménnyel megkínálnak.

Ez csak egy példa volt, de szemléletes. Semmire nincs már pénz, és minden rosszabb mint 10-15 éve volt. Ja és még válság sincs. Mi lenne ha lenne, mint 2008-ban? Belegondolni se merek. De boldog vagyok hogy a miénk a leggazdagabb gázszerelő a világon. Ilyen dolgokért érdemes élni (és rabszolgasorban gürizni)!

2019. nov. 23. 01:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!