Most olvastam egy felmérést, amely szerint a magyar társadalom egy kis része szívesen élne diktatúrában. Aki tudja, válaszolja meg hogy mi a jó egy diktatórikus rendszerben?
Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 20:28
1/14 anonim válasza:
Egyetlen dologra tudok gondolni, hogy nincs bizonytalanság, ugyan a moslék van stabilan.
3/14 anonim válasza:
Nem kell semmin se gondolkodni.
Megmondják hogy mit csinálj, mit szabad, mit nem, kit kell gyűlölni stb.
Élhetsz egy agyhalott rabszolga szintjén. De aki alapból agyhalott annak ez jó.
4/14 anonim válasza:
A magyar eléggé együgyű, buta, megvezethető proli nép. Nem szeret és nem is tud gondolkodni. Ezért azt szereti ha megmondják neki, mit gondoljon, mit csinálhat és mit nem, mivel magától ezeket nem tudja felmérni. A diktatkúrában pont ezt csinálja az állam, így ő élheti nyugodtan a kis egyszerű életét. Nincsenek nagy igényei, legyen sör meg disznóhús, szóljon a zene és ennyi.
5/14 anonim válasza:
Nézd meg hogy milyen lelkesedéssel jelentik itt egyesek a nekik nem tetsző kérdéseket, válaszokat! Ez a Kádár-rendszert idézi. A kommunista szokások sajnos még mindig nem haltak ki. Magyarországon a rendszerváltás akkor fejeződik be, ha Kádár János hívei és az eszme amiben a gyerekeiket felnevelték, végre kihal velük együtt, és Magyarországon végre európai módon kezdenek el gondolkodni az emberek és nem besúgók és pártkatonák akarnak lenni.
6/14 anonim válasza:
Szerintem utálnak bizonyos embereket, akik meg lennének rendszabályozva, ezt örömmel látnák.
7/14 anonim válasza:
A mazohistáknak az a jó ha nyomorgatják őket.
8/14 anonim válasza:
Mert az állam a seggünk alá rakja a dolgokat és létbiztonság van.
Nekem ez pl jobb mint a nagy szabadság ahol magamra vagyok utalva.Elismerem,önállótlan és életképtelen vagyok,egy liberális USA féle rendszerben elpusztulnék,de a Kádár rendszerben ahol seggem alá rakják a munkát,ott vígan eléldegélnék
9/14 anonim válasza:
Szingapúr is diktatúra volt és egy komoly felívelésen ment át. Az államforma mellékes, az a lényeg hogy a vezetők hogy kormányoznak. Rendszerint a diktatúra anti meritokratikus, de vannak kivételek, mint ahogy leirtam, de ez érvényes a demokráciára is. Ha valaki sokáig lehet hatalmon és jól kormányoz az jó, ha valaki sokáig van hatalmon és rosszul kormányoz az rossz, ilyen egyszerű.
10/14 anonim válasza:
Mert a diktatúra jó, a demokrácia pedig szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!