Miért "jó" hogy a balliberálisok a magyar csapat ellen szurkolnak a sportban?
Farkasházy mondogatta mindíg, hogy a fociban mindíg a magyar csapat ellen szurkol és minél jobban kapunk ki, ő annál boldogabb, mert akkor Orbánnak rossz napja lesz. Utána más balliberális "értelmiségitől" is halottam ilyen logikai bukfencet. Amit a 444 oldala elkövet rendszeresen a focimeccsek után a kommentszekciójával együtt az egy pszichológusnak jó kutatási anyag lehetne, de hogy egészséges lélekkel hogyan lehet ilyen fordított mentalitása az embernek ezt hogyan lehet megérteni? Miért alakult ki ez így? Miért nem írja ölül a rossz reflexeket az emberi értelem?
A balliberális ellenzéki politikai logikája az, hogy minden amit a konzervatív jobboldal tesz, az csak rossz lehet és annak ellenkezőjét kell tenni, hisz csak az lehet jó. Ezt látjuk a politikában egy évtizede lassan. Erre kondícionálják rá a propaganda fake-news gyárak az embereket. Már a végletekig folyik, nem csak a sportban. Ha a sokgyerekes családoknak kiterjesztik a CSOK támogatásukat, akkor jönnek a hírek, hogy de rossz. Ki fogja ezt megfizetni a szinglik ? Nyugati liberális politikusok szerint a csecsemő különben is környezetszennyező és minek vállaljunk mi gyereket, ha lehet omportáli mondjuk afrikából, ázsiából is?
Miért irígykednek pl a liberális szinglik a nagycsaládosok támogatásáért? Ha szerintük nem ér semmit, miért baj ha kapnak ?Miért alakult ki ez így? Miért nem írja ölül a rossz reflexeket az emberi értelem?
"Annyira örülök hogy most már azt is a fidderek döntik el ki magyar és ki nem. Mégis kinek képzelitek ti magatokat?"
ti hirdetitek magatokról, hogy elsősorban európaiak vagytok
"Farkasházy mondogatta mindíg, hogy a fociban mindíg a magyar csapat ellen szurkol és minél jobban kapunk ki, ő annál boldogabb,"
Erre valami bizonyiték van?
Kérdező, te totális tévedésben leledzel!
Nem a gyar CSAPAT ellen szurkol a többség, hanem a magyar csapat JÁTÉKA, TELJESÍTMÉNYE ellen.
Ehhez tartozik az is, hogy felfogják az emberek: minél hamarabb kiesik a csapat, annál kevesebb szégyent hoz szurkolóira.
"Az a szép, amikor a BL meccseken Messik, Ronaldók, Mbappék, meg Pogbák játékát kritizálják, mintha joguk lenne rá. Hányinger az egész."
De te is kritizálos a magyar focistákat pedig fényévekkel vannak előtted.
Utolsó! Az lehet, de én nem ország-világ előtt kritizálok világsztár labdarúgókat. Évekig futballoztam én is egyébként, de mivel nem volt a családom gazdag, így megye 1-ig jutottam, pedig tudom magamról, hogy akkoriban sokkal több volt bennem. Sajnos egy térdsérülés miatt hagytam fel a focival. Attól függetlenül pedig a véleményem ugyanaz, a magyar akadémiai rendszer még egyetlen világklasszist sem termelt ki, ezt be kell látni. Lisztes, Dárdai és Gera, akik valamilyen szintet tudtak hozni, de őket még máshogy képezték, nem is voltak akkoriban milliók öntve feleslegesen a focinkba. Dzsudzsák is még a NER előtti szisztéma gyermeke, a nagy reménységünk Szoboszlai pedig a nagyját Ausztriában kapta/kapja, Gulácsi is NER előtti, Willy Orbán pedig a német akadémián fejlődött.
És félre értés ne essék, én nagyon boldog lennék, ha a válogatottunk remek focit játszana, hozná az eredményeket, a klubcsapataink BL és EL kieséses szakaszban vívnának nagy mérkőzéseket Barcelona, Bayern, Real szintű klubokkal, de sajnos ezekre semmiféle esélyt nem látok. Nyilván a NER haszonélvezői sokat nyernek ezen, különféle pénzmozgások révén. Ezt, aki nem látja be, az szándékosan dugja a fejét a homokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!