Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szavazóiknak is ezt ígérték...

A szavazóiknak is ezt ígérték vagy átszabták őket?

Figyelt kérdés
Szolnokon a baloldali többségű (szolnoki többség) közgyűlés első döntéseinek egyike az volt, hogy megemelték a tiszteletdíjukat. Ez összeegyeztethető a választásokon használt "Mi nem a zsebünket tömjük" szlogennel?

#FIDESZ #MSZP #Jobbik #LMP #momentum #szolnoki többség
2019. nov. 13. 22:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem meg előbb tisztességes munkát kellene végezni, aztán lehetne gondolkodni tiszteletdíj emelésen... tipikus moslékszövetség az egész " ellenzék"!
2019. nov. 14. 08:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, Dombovaron a fideszesek a csokkenest szavaztak meg, igy sporolva milliokat.
2019. nov. 14. 09:12
 23/28 anonim ***** válasza:
75%

22-es!

Mennyiről mennyire történt a csökkenés?

2019. nov. 14. 13:02
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Keress ra neten, de valami 10millat sporolnak vele.

A VÁROS MIATT.

2019. nov. 14. 14:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok a költségvetésükre, ilyenkor szokott lenni mindenféle susmus, hogy rendben, kevesebb a tiszteletdíj, de több a költségtérítés, laptopot ajándékoznak, és sok egyebet, amit el se tudsz képzelni úgy, hogy bőven kihozza az emelést is, csak így nem annyira átlátható, és igen hangzatos, hogy ők bezzeg csökkentettek.

Valamint az is érdekes, hogy hány bizottsági tag lett, változott-e ez a szám, mert ha közben emellett az növekedett, és bár a képviselői tiszteletdíj csökkent, de bizottsági tiszteletdíjban "kárpótolják" magukat, adtak a szarnak egy pofont.

Márpedig nekem ez a gyanúm.

2019. nov. 14. 15:05
 26/28 anonim ***** válasza:
60%

24-es!

Nem lehet rákeresni, mert nem tették fel még a netre.

2019. nov. 15. 06:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Beirtam a Dombovar szot angoogleba, elso talalati oldalon ott van ket cikk kapasbol. Ennyire nem lehetsz felkegyelmű.

2019. nov. 15. 07:41
 28/28 anonim ***** válasza:
74%

"Ennyire nem lehetsz felkegyelmű."

A határozatot kerestem az önkormányzat honlapján, az nincs fent - friss a döntés, szóval nem gond, hogy még nem tették fel.

Egyébként önmagában valóban szimpatikus, hogy nem tart igényt szolgálati autóra - egy ilyen jellegű településnél, azt gondolom, nincs is valójában szükség rá.

2019. nov. 15. 07:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!