Mit szóltok hozzá, hogy Jászberényben (erősen vidék) közel kétszer annyi szavazatot kapott az ellenzéki jelölt, mint a fideszes?
Még nem találtam rá különösebb magyarázatot a kormánypárti médiában, így most fideszesként kicsit tanácstalannak érzem magam, hogy mivel érveljek?
Segítenétek?
"fideszesként kicsit tanácstalannak érzem magam, hogy mivel érveljek?"
na ez az a pillanat amikor el kéne gondolkodnod a politikai hovatartozásodat illetően
A kérdező szerintem nem fideszes, csak azt mondja.
Az esetleg meg sem fordult a kérdező fejélben, hogy a fideszes jelölt esetleg rosszul végezte a munkáját és ezért ment a levesbe? Nem csak az ellenzéki összefogásnak vannak csapnivalóan kutyaütő jelöltjei, hanem a fidesznek is. Ezt minden józan ember tudja.
Túl kevés volt az idő a külhoniak mozgósításához, és buszoztatásához.
Nem gúnyolódom, szerintem ez teljesen nyilvánvaló.
„Még nem találtam rá különösebb magyarázatot a kormánypárti médiában, így most fideszesként kicsit tanácstalannak érzem magam, hogy mivel érveljek? Segítenétek?”
A./ Troll vagy, de a jópofa fajtából, dehogy vagy te fideszes, vettem a poént, pacsi!
B./ Tényleg fideszes vagy! Hajaj! Nos semmi gond akkor sem. Hát persze, hogy segítünk. Nagyon egyszerű dolgod van. Meg kell várni mit mond a vezér. Tudod, a vezér tudja mi az igaz. Mert amit a vezér mond az az igazság, hiszen az igazság tartozik a vezérhez, az belőle ered. Nem kell fáradoznod neked semmivel. Lazíts, lélegezz. Majd a párt megoldja. Majd a párt kitalálja. Előrágja neked az igazságot, hogy azt gond nélkül le tudd nyelni és amikor kérdezik engedelmesen vissza tudd böfögni. Ne, ne, ne… ne gondolkodj, az nem a te feladatod. Te csak menetelj, skandálj, éljenezz! Ne hagyd magad befolyásolni senki által! Ne tévesszenek meg a tények, a számok, és legfőképpen ne higgy senkinek, mert az mind brüsszeli hajbókoló. Még magadnak se higgy! Főleg ne a szemednek! Majd a párt megoldja. Majd a pártTV elmondja. Azt nézheted, igen annak hihetsz, az jó neked. Onnan jön az igazság. Azt nézd. Annak higgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!