Miért nem lehet a fővárosi rangot átadni Debrecennek vagy Felcsútnak?
"Élvezzék" ők ezeket a kormányfői látogatásokat, útlezárásokat, káoszokat!
Most Erdogánnal kezdődik minden elölről!
Sok országnak van sokkal kisebb fővárosa, pontosan az élhetőség miatt!
10-es: kisgyerek, te nagyon keveset tudsz!
És azt is rosszul!
11 - közöm nincs hozzá, de már tele van a nemi szervem, ezekkel a delegációkkal; majd ha te is fél napokat ülsz a dugóban (akár busszal, akár villamossal, akár kocsiban!) akkor neked is lesznek "kreatív" gondolataid!
Most jön Erdogán, megtapasztalhatod hogy miről beszélek!
Akkor ennyi erővel a legtöbb ország fővárosi lakója is mind panaszkodna!
Csak megsúgom.. mindenhol ez van ha valamilyen nagykutya meg visitre az adott országba! Ez van!
Debreceent meg hagyjuk már! Szimpla tipikus megyeszékhelynek megfelel,de többnek nem! Hidd el én jobban tudom mint te kérdező,mert én ott nőttem fel és a mai napig gyakran járok vissza.. ismerem minden tervét,helyszineit,nagyon le van maradva még! stb!jaa.. és tuti idősebb vagyok mint te! ;)
"ismerem minden tervét,helyszineit,nagyon le van maradva még!" Hát, amikor fiatal lehettél a Rákosi alatt, akkor ez valóban igaz lehetett!
Tata, te nagyon régen, vagy egyáltalán nem jártál ott!
14-es!
Tata nem is Hajdú Bihar negye,hanem Komárom Esztergom! :)
Svájc fővárosa:
Bern (franciául Berne, olaszul Berna) Svájc de facto fővárosa, egyben Bern kanton székhelye.
2007 év végi adatok alapján lakosainak száma 128 925, amivel Svájc negyedik legnépesebb városa Zürich, Genf és Bázel után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!