Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kitör a polgárháború a...

Ha kitör a polgárháború a fidesz fog nyerni?

Figyelt kérdés

Ha budapestet a harcoló baloldaliaknak nem hordanak fel az élelmet a falusiak(akik nagy része fideszesek/mi hazánkosok),akkor vége a lázadásnak.

Élelem nélkül pedig igencsak hamar véget érne a pufogtatás.

2019. okt. 28. 15:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

1. Ha lenne polgárháború , azt a Fidesz robbantaná ki.

2. De nem lesz.

3. Szükségtelen bárkinek is "felhordani" élelmet.

4. A falusiak nagy része nem fideszes. Ha így lenne, egyfelől tényleges és nem megumbuldált lenne a kétharmad, sőt négyötöd. Másfelől a látszat csal, de ezt nem magyarázom.

5. Polgárháborút nem lehet megnyerni, csak aktuálisan nem veszíteni lehet. Egy darabig.

2019. okt. 28. 15:25
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
A polgárháború már a rendszerváltás után pár évvel óta zajlik, és most van csak csúcsra járatva igazán.
2019. okt. 28. 15:28
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez a humor kategóriába való

Kiégtem milyen hülye vagy

2019. okt. 28. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
44%

Ha kitör, akkor mivel szerintem azt az ellenzék fogja kirobbantani, akkor eleve nem nyerhet a fidesz.

Ha például a DK-vonal úgy állna hozzá hogy elég volt, tenni kell, akkor a fidesznek fel kellene morzsolni az EGÉSZ DK-t az ellenállás letöréséhez!

2019. okt. 28. 15:35
 5/17 A kérdező kommentje:

A dk felmorzsolása annyibol álna hogy bezárják a patikák az és a nyugereknek vége.

A momentum meg a kokszi elzárása hatására adná meg magát

2019. okt. 28. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Kíváncsi vagyok, hogy a Fideszes nyugdíjasok és ukránok hogyan vennék fel a harcot a Jobbikos, Momentumos fiatalokkal
2019. okt. 28. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

#4, #6-nak (kérdezőnek):

Értem.

Kőfideszes vagy, és elpoénkodod a dolgot.

Ha kitör egy polgárháború, az általában az üzletek kifosztásával kezdődik. Bankok ész nélkül bezárnak, ATM-ek kiürülnek.

Megnézném hogy mit zabálnál, hiába vagy fideszes!

Vagy azt hiszed hogy Orbán külön neked szállítana kaját?

Te olyan h'lye vagy helyből, mint más nekifutásból.

2019. okt. 28. 20:17
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

#7 vagyok:

Bocsi, elírtam a címzést: #4, #5-nek.

2019. okt. 28. 20:19
 9/17 A kérdező kommentje:

A falun mind fideszesek,csak pest a libsi.blokád, aztán meg hogy egyék egymást,néha belőni hogy futkorászanak és nyert a fidesz.

Ha Kaja nincs, semmi nincs

2019. okt. 28. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:
43%

#9-nek (kérdezőnek):

Megdöbbent, hogy mennyire gyerekes vagy!

Remélem hogy a fidesz táborát nagyrészt ilyenek teszi ki mint te! :)

A vidékiek (falusiak) nagy része szerinted fideszes?

Azért, mert eladták az" x-et"?

Ugyanabba a hibába esel, mint a legtöbb fideszes. Azt akarod hinni, hogy amit összecsaltatok, összezsaroltatok, az ténylegesen is a tiétek!

Nem!

Az ahhoz volt elég, hogy hatalomban maradjatok! De ha egy polgárháború törne ki, akkor azonnal kiderülne hogy mekkora a Magyarok körében a valós támogatottságotok!

Polgárháborús helyzetben kezdd el magyarázni a veled szemben álló ellenzékinek, hogy ő egyedül van, melletted viszont ott vannak a külhoni szavazatok.

Nem biztos hogy élve megúsznád, h'lyegyerek!

2019. okt. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!