Ha kitör a polgárháború a fidesz fog nyerni?
Ha budapestet a harcoló baloldaliaknak nem hordanak fel az élelmet a falusiak(akik nagy része fideszesek/mi hazánkosok),akkor vége a lázadásnak.
Élelem nélkül pedig igencsak hamar véget érne a pufogtatás.
1. Ha lenne polgárháború , azt a Fidesz robbantaná ki.
2. De nem lesz.
3. Szükségtelen bárkinek is "felhordani" élelmet.
4. A falusiak nagy része nem fideszes. Ha így lenne, egyfelől tényleges és nem megumbuldált lenne a kétharmad, sőt négyötöd. Másfelől a látszat csal, de ezt nem magyarázom.
5. Polgárháborút nem lehet megnyerni, csak aktuálisan nem veszíteni lehet. Egy darabig.
Ez a humor kategóriába való
Kiégtem milyen hülye vagy
Ha kitör, akkor mivel szerintem azt az ellenzék fogja kirobbantani, akkor eleve nem nyerhet a fidesz.
Ha például a DK-vonal úgy állna hozzá hogy elég volt, tenni kell, akkor a fidesznek fel kellene morzsolni az EGÉSZ DK-t az ellenállás letöréséhez!
A dk felmorzsolása annyibol álna hogy bezárják a patikák az és a nyugereknek vége.
A momentum meg a kokszi elzárása hatására adná meg magát
#4, #6-nak (kérdezőnek):
Értem.
Kőfideszes vagy, és elpoénkodod a dolgot.
Ha kitör egy polgárháború, az általában az üzletek kifosztásával kezdődik. Bankok ész nélkül bezárnak, ATM-ek kiürülnek.
Megnézném hogy mit zabálnál, hiába vagy fideszes!
Vagy azt hiszed hogy Orbán külön neked szállítana kaját?
Te olyan h'lye vagy helyből, mint más nekifutásból.
#7 vagyok:
Bocsi, elírtam a címzést: #4, #5-nek.
A falun mind fideszesek,csak pest a libsi.blokád, aztán meg hogy egyék egymást,néha belőni hogy futkorászanak és nyert a fidesz.
Ha Kaja nincs, semmi nincs
#9-nek (kérdezőnek):
Megdöbbent, hogy mennyire gyerekes vagy!
Remélem hogy a fidesz táborát nagyrészt ilyenek teszi ki mint te! :)
A vidékiek (falusiak) nagy része szerinted fideszes?
Azért, mert eladták az" x-et"?
Ugyanabba a hibába esel, mint a legtöbb fideszes. Azt akarod hinni, hogy amit összecsaltatok, összezsaroltatok, az ténylegesen is a tiétek!
Nem!
Az ahhoz volt elég, hogy hatalomban maradjatok! De ha egy polgárháború törne ki, akkor azonnal kiderülne hogy mekkora a Magyarok körében a valós támogatottságotok!
Polgárháborús helyzetben kezdd el magyarázni a veled szemben álló ellenzékinek, hogy ő egyedül van, melletted viszont ott vannak a külhoni szavazatok.
Nem biztos hogy élve megúsznád, h'lyegyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!